Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Προκλητικό πλυντήριο Κασσελάκη η Κουμουνδούρου δεν βλέπει ότι υπάρχει παράνομη πισίνα

 


Η Κουμουνδούρου, πλυντήριο του τυχοδιώκτη με το θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανου Κασσελάκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ξεφτίλα την παράταξη ο τυχοδιώκτης, και είναι τόσο φαιδρός που δεν υπολογίζει κανένα, φωνάζει θα σας ταράξω στην νομιμότητα, και εξαπατά το κράτος για να φτιάχνει παράνομες πισίνες.

Με θράσος για να καλύψει τις παράνομες πράξεις του τυχοδιώκτη αρχηγού τους, η Κουμουνδούρου απαντά στις κατηγορίες της Ν.Δ. με μια μακροσκελή ανακοίνωση, επισημαίνοντας προκλητικά και φαιδρά πως «για κάθε “πισίνα” που θα εφευρίσκουν, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα απαντάει με μια ακόμα απόδειξη της διαπλοκής τους», ενώ επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με λίγα λόγια αυτό το προκλητικό και φαιδρό κόμμα δεν δέχεται ότι υπάρχει πισίνα και ότι την έχει εφεύρει η Ν.Δ. για να καλύψει τις υποκλοπές, που όπως αναφέρει στο πόρισμα της η δικαιοσύνη η κυβέρνηση και η ΕΥΠ δέν φέρει καμία ευθύνη.



Και αναφέρουν χωρίς ίχνος ηθικής «Μιλάει για “πισίνα” το πηγάδι διαπλοκής χωρίς πάτο: H κυβέρνηση Μητσοτάκη έσπευσε, διά του εκπροσώπου της, του Παύλου Μαρινάκη, να υιοθετήσει “αμάσητο” όλο το δήθεν ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” για τη δήθεν “πισίνα Κασσελάκη” για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του», ανέφερε η Κουμουνδούρου και συνέχισε: «Οι επιθέσεις του Μαξίμου, διά των πληρωμένων πιστολιών του, είναι πλέον προβλέψιμες. Οσο περισσότερη λάσπη ρίχνουν στον ανεμιστήρα τόσο προδίδουν τον πανικό τους.

Μόνο που ο πανικός είναι κακός σύμβουλος: Η συνεχιζόμενη απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών, με τελευταίο επεισόδιο την κυβερνητική παρωδία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, μαζί με την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, θα παρασύρουν στο βυθό και την κυβέρνηση και τους φίλους της στο επιχειρηματικό κι εκδοτικό κατεστημένο».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου