Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Άγρια κακοποίηση από υπανθρώπους ΖΩΑ σε γαιδουράκι στην Σαντορίνη

 



Οι κάτοικοι του νησιού αλλά και οι τουρίστες αντικρίζουν καθημερινά καταπονημένα κακοποιημένα γαϊδουράκια στην Σαντορίνη σύμφωνα με την Φιλοζωική Ομοσπονδία Νέμεσις.

Ειδικότερα, τα καταπονημένα κακοποιημένα γαϊδουράκια και μουλάρια του νησιού συνεχίζουν να καταρρέουν από την κούραση και το βάρος των φορτίων που κουβαλούν, ενώ τις περισσότερες φορές εργάζονται για πολλές ώρες, κάτω από τον ήλιο, γιατί ορισμένοι υπάνθρωποι ΖΩΑ δεν υπολογίζουν ότι τα κάνουν και υποφέρουν.

Αυτό που διαπράττουν αυτά τα ΖΩΑ στα γαιδουράκια είναι κακούργημα!!

Σύμφωνα με καταγγελία της φιλοζωικής, ένα από τα καταπονημένα γαϊδουράκια δεν άντεξε υπό το βάρος του φορτίου και κατέρρευσε χθες, την Κυριακή, με τις εικόνες να σοκάρουν.

Το θέμα είναι υπάρχει κυβέρνηση; Υπάρχει κάποιος στην κυβέρνηση μετά απο τόσα χρόνια να δώσει ένα τέλος στην κακοποίηση αυτών των ψυχών; Η θα αφήσει να ξεφτιλίζεται η χώρα διεθνώς επειδή μερικά ζώα δεν καταλαβαίνουν ότι διαπράττουν κακούργημα, επειδή τους δείχνει ανοχή το κράτος;;;;;

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵🔴🔵
Δεν άντεξε το δύστυχο και σωριάστηκε κάτω .
Eirini Ventouri πες μου σε παρακαλώ τωρα inbox, ο, τι λεπτομέρειες ξέρεις η μπορείς να μάθεις, όπως όνομα ιδιοκτήτη, περιοχή, γειτονιά που εγινε η κατάρρευση του ζώου κ αν εχει ασχοληθεί κάποιος μεχρι τώρα, αν ενημερώθηκε η αστυνομία Σαντορίνης .

...Δείτε περισσότερα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου