Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Ψευδομάρτυρες έγιναν πλούσιοι για να καταστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτικούς αντιπάλους και πρέπει να τιμωρηθούν

 


Είναι σοκαριστική η αποκάλυψη ότι ένας δικηγόρος, μαζί με ψευδομάρτυρες πήραν 56 εκατομμύρια ευρώ για να καταστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ με στημένες κατηγορίες πολιτικούς του αντιπάλους.

Η απαίτηση του ελληνικού λαού είναι να πέσουν οι μάσκες, να αποκαλυφθούν οι μάρτυρες και μαζί με αυτούς όσοι τους είπαν τι να πουν κατά πολιτικών προσώπων ώστε να γίνουν πλούσιοι.

Εννοείται ότι τα λεφτά που πήραν θα πρέπει να δοθούν ως αποζημίωση στα θύματα τους, και αυτό είναι επιτακτικό να γίνει. Επιτακτική είναι και η τιμωρία τους, η οποία θα πρέπει να είναι σκληρή για όλους ειδικά για όσους έστησαν αυτή την σκευωρία.

Η αποζημίωση των θυμάτων πρέπει να είναι ίδια με το ποσό των 56 εκατομμυρίων ευρώ που πήραν οι εμπλεκόμενοι στην σκευωρία.

Το θεσμικό πλαίσιο απαγορεύει στους προστατευόμενους μάρτυρες να αποβλέπουν σε “ίδιον όφελος” από την υπόθεση στην οποία είναι εμπλεκόμενοι και πρέπει να δούμε τι σύνδεση έχει η υπόθεση με το παραυπουργείο Δικαιοσύνης που έχει καταγγελθεί από τα ίδια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Πλέον τα πραγματικά δεδομένα και το νέο θεσμικό πλαίσιο επιβάλλουν στον αρμόδιο εισαγγελέα να επανεξετάσει και να άρει το καθεστώς προστασίας των κουκουλοφόρων μαρτύρων που ενήργησαν ως εκτελεστικά όργανα της σκευωρίας Novartis, καθώς έχουν προκύψει οδηγούν σε 3 βασικά συμπεράσματα για τους κουκουλοφόρους μάρτυρες :

Οι ισχυρισμοί τους περί χρηματισμού 10 πολιτικών προσώπων αποδείχθηκαν ψευδείς καθώς το σύνολο του κατηγορητηρίου κατέρρευσε

Αποσκοπούσαν και πρόσφατα έλαβαν χρηματικό όφελος καθώς ήταν παράλληλα μάρτυρες των αμερικανικών αρχών για την ίδια υπόθεση

Αποδείχθηκαν πρόσωπα τουλάχιστον αμφιλεγόμενης αξιοπιστίας καθώς στην πορεία ο “Σαράφης” προφυλακίστηκε ως εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης που έστηνε οικονομικές απάτες.

Οι νέοι Ποινικοί Κώδικες των Φλωρίδη - Μπούγα επιτρέπουν στον αρμόδιο εισαγγελέα οποτεδήποτε το κρίνει να ανακαλεί το καθεστώς προστασίας μαρτύρων όταν οι λόγοι επιβολής του εκλείψουν. Οι λόγοι προστασίας των μαρτύρων έχουν εκλείψει από την στιγμή που οι καταγγελίες τους κρίθηκαν ψευδείς αλλά και μετά τις αποκαλύψεις για το οικονομικό όφελος που είχαν οι “κουκουλοφόροι” από την συνεργασία τους με τις αμερικανικές αρχές για την ίδια υπόθεση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου