Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Δεν διστάζουν να πυροβολούν ούτε απέναντι από την ΓΑΔΑ - Πυροβολισμοί στο γήπεδο του Παναθηναικού



Αδίστακτοι κακοποιοί αλωνίζουν παντού ακόμα και μέσα σε ομάδες, και λύνουν τις διαφορές τους, αδιαφορώντας εάν απέναντι τους είναι το κτίριο της ΓΑΔΑ.

Πρόσωπα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία και βαρύνονται με σοβαρά ποινικά αδικήματα περιλαμβάνονται στους 72 προσαχθέντες μετά τη συμπλοκή με πυροβολισμούς, έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πριν τον φιλικό αγώνα Παναθηναϊκού ΑΕΚ Λάρνακας.

Πηγές της ΕΛΑΣ έλεγαν ότι η προσοχή των αρχών είναι μονίμως στραμμένη στις ομάδες οργανωμένων οπαδών καθώς κάποιες εξ’ αυτών δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις και ότι οι έρευνες για το συγκεκριμένο επεισόδιο εστιάζουν στην πιθανή ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης.




Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, οργανωμένοι κακοποιοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους με κάποιον εξ’ αυτών να βγάζει όπλο και να πυροβολεί. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας στο πόδι.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα, ένα στην κοιλιά (φέρει εκδορές) και ένα στο χέρι έπειτα από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο.




Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛΑΣ τα οποία και προχώρησαν σε περισσότερες από 70 προσαγωγές. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου