Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Σαν λυσσασμένη η Τζάκρη κατά Αυγενάκη δείχνοντας το μίσος της στην Νέα Δημοκρατία

 


Να εκμεταλλευτεί το συμβάν του Λευτέρη Αυγενάκη με υπάλληλο αεροπορικής εταιρίας προσπάθησε η Θεοδώρα Τζάκρη, και το έκανε για να δείξει το μίσος που έχει κατά των στελεχών όλης της Νέας Δημοκρατίας, όπου και εάν βρίσκονται.

Το ότι είναι καταδικαστέο αυτό που έκανε, δεν χωράει συζήτηση και η διαγραφή του, ήταν φυσικό και επόμενο και η άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού.

Τώρα η Τζάκρη έχουμε τις αμφιβολίες μας για το εάν νοιάζεται για τον υπάλληλο της αεροπορικής εταιρίας, αυτό που την νοιάζει σίγουρα είναι η χολή που θα πετάξει στην Νέα Δημοκρατία

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ με το γνωστό ύφος, να μιλάει ασταμάτητα να βγάζει χολή, είπε στην εκπομπή των Οικονόμου και Παυλόπουλου :«Αυτό το περιστατικό δεν λύνεται με συγγνώμες, πρέπει να παραιτηθεί» και μάλιστα αναφερόταν σε καθεστωτικές νοοτροπίες κτλπ, μιλώντας με μίσος.

Όποιος είδε την εκπομπή θα έβλεπε το βλέμμα της και την χαρά της να παραιτηθεί η Αυγενάκης, για να ευχαριστηθεί η ίδια και όχι για λόγους που πρέπει να το κάνει, κάτι που έκανε ο πρωθυπουργός διαγράφοντας τον απο την Κ.Ο του κόμματος.

Κάτι βέβαια που δεν θα γινόταν σε ανάλογη περίπτωση με εμπλεκόμενο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε θα έβγαινε αλαφιασμένο στέλεχος της Ν.Δ. να κάνει σαν υστερικός ζητώντας να διαγραφεί.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου