Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Τώρα κατάλαβε ο Κασσελάκης ότι έχει αγνοούμενους η Κύπρος θέλει να το επικοινωνήσει και ξεφτιλίζεται

 



Δεν έχουν τέλος οι γκάφες του Στέφανου Κασσελάκη με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζεται συνέχεια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με νούμερα του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε στην Κύπρο με αφορμή τα 50 χρόνια από την εισβολή των Τούρκων και τη διχοτόμηση του νησιού, και υπέπεσε πάλι σε γκάφα, αυτή την φορά διπλή.

Ένα χρόνο πριν, και λίγο πριν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλεσε «κρατίδιο» το ψευδοκράτος στην Κύπρο και μετά προσπαθούσε να το μαζέψει. 

Τώρα, 50 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή, ανακάλυψε ότι υπάρχουν αγνοούμενοι και έσπευσε να προτείνει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη να το αναδείξουν από κοινού στην ΕΕ, λές και τόσα χρόνια δεν το ξέρει ο κόσμος και πρέπει να το μάθει απο τον τυχοδιώκτη Κασσελάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε στον Νίκο Ανδρουλάκη για να γελάει ο κόσμος ακόμα μία φορά μαζί του και να εξοργίσει τους Κύπριους:

«Αγαπητέ Νίκο: Συγχαρητήρια για την εξαιρετική πρωτοβουλία σου να συναντήσεις τη Χαρίτα Μάντολες, τα λόγια της οποίας πρέπει να μας εμπνέουν όλους. Θέσε και εσύ από τη μεριά σου το ζήτημα των αγνοουμένων στους ευρωσοσιαλιστές.

Να στηρίξουν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις από κοινού τον αγώνα αυτών των οικογενειών, τον κοινό μας αγώνα. Και μαζί ευρωπαϊκή Αριστερά και ευρωσοσιαλιστές να ζητήσουμε από την Ευρώπη να πάρει ξεκάθαρη θέση».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη «Αγαπητέ Στέφανε... το μείζον ζήτημα των αγνοουμένων ήταν πάντα στις πολιτικές μου προτεραιότητες», γνωστοποιώντας του πως το ζήτημα δεν προέκυψε χθες, όπως νομίζει ο Κασσελάκης.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου