Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Αναζητούν το κίνητρο του δολοφόνου της οικογένειας γνωστού σχολιαστή του BBC - Βρέθηκε τραυματισμένος

 



Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (10/7) ο δράστης που φέρεται να δολοφόνησε με βαλλίστρα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC, John Hunt, στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο δράστης, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, εντοπίστηκε σε νεκροταφείο. Ο 26χρονος Kyle Clifford βρέθηκε, σύμφωνα με τον Guardian, στην περιοχή του Enfield. Είχε προηγηθεί πολύωρο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, με τις Αρχές να προειδοποιούν τους κατοίκους να μην τον πλησιάζουν.

Η μητέρα Carol, 61 ετών, και οι κόρες Louise, 24 ετών, και Hannah, 28 ετών, βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένες το βράδυ της Τρίτης (9/7) στο σπίτι τους. Με τη Hannah στο παρελθόν ο 26χρονος ήταν ζευγάρι.

Σε βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, φαίνεται ο δράστης να φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος μετά τις δολοφονίες, κουβαλώντας ένα μεγάλο αντικείμενο (τη βαλλίστρα) τυλιγμένο με ένα λευκό σεντόνι.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος, ο οποίος εγκατέλειψε τον στρατό πριν από δύο χρόνια μετά από ένα σύντομο πέρασμα, λάμβανε ιατρική περίθαλψη για τα τραύματά του, αλλά ότι «δεν έπεσαν πυροβολισμοί» από τους αστυνομικούς.

Η Carol Hunt, 61 ετών, η Hannah Hunt, 28 ετών, και η Louise Hunt, 25 ετών, βρέθηκαν σοβαρά τραυματισμένες σε ένα σπίτι την Τρίτη, και όλες πέθαναν στο σημείο.

Η 36χρονη Luisa δήλωσε ότι ήταν πελάτισσα της επιχείρησης περιποίησης σκύλων της Louise, με το όνομα Groom and Glow, επί τρία χρόνια, σύμφωνα με το BBC. «Ελπίζω να τις θυμούνται ως υπέροχες, εργατικές, ευγενικές γυναίκες και όχι ως θύματα».

Ο παρουσιαστής του BBC Radio 5 Live, Mark Chapman, έστειλε την «αγάπη και τις σκέψεις του» στον συνάδελφο σχολιαστή και φίλο του Hunt μετά από μια «σπαρακτική μέρα».



Μιλώντας με δάκρυα στα μάτια κατά την έναρξη της εκπομπής για το Euro 2024 στο 5 Live, ο Chapman είπε: «Αυτή ήταν μια σπαρακτική μέρα. Ο John Hunt είναι συνάδελφος και φίλος μας, όχι μόνο για τη σημερινή αθλητική ομάδα του 5 Live, αλλά και για όλους όσοι εργάστηκαν εδώ μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια, καθώς και για όλους εσάς που απολαύσατε τα υπέροχα σχόλιά του».

Φίλη της Louise Hunt δήλωσε ότι ήταν «σε άρνηση» σχετικά με τη δολοφονία της και αισθάνθηκε «θυμωμένη, λυπημένη και σοκαρισμένη».

Η αστυνομία τώρα ψάχνει το κίνητρο πίσω από τη σοκαριστική τριπλή δολοφονία. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 26χρονος στο παρελθόν σχέση με τη συνομήλική του, Louise Hunt.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου