Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ο Κασσελάκης απειλεί ότι θα είναι υποψήφιος ακόμα και απέναντι στον Τσίπρα

 


Αναμένοντας το πόθεν έσχες και την διάψευση δημοσιευμάτων ότι έχει δαγκώσει κόσμο στην Αμερική και τους έχει φάει 4 εκατ. δολάρια, ο Κασσελάκης ονειρεύεται σχήματα ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, αδιαφορώντας ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται αυτά τα σχήματα χωρίς την παρουσία του ίδιου.

Ότι θα είναι υποψήφιος ακόμη και απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, σε ένα σχήμα συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, απειλεί ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κλήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου να σχολιάσει την πρόταση που κατέθεσε σήμερα ο τομεάρχης Οικονομίας για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές αφού προηγουμένως διενεργηθούν εκλογές από τη βάση για τον επικεφαλής αυτού του κοινού σχήματος και υποψήφιο πρωθυπουργό.

«Αν η κοινωνία θελήσει αυτό να είναι το νέο κυβερνών σχήμα της χώρας μας, προφανώς θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ από τη βάση γιατί δεν πιστεύω σε συμφωνίες κορυφής, πιστεύω στη λαϊκή νομιμοποίηση» είπε. Άλλωστε, πρόσθεσε, «αυτό ήταν και το κύριο καύσιμο το οποίο είχα τους τελευταίους μήνες, για να αντέξω την εσωκομματική αμφισβήτηση που δέχτηκα».

Ερωτηθείς στη συνέχεια αν θα είναι υποψήφιος ακόμη και στην πιθανότητα να είναι απέναντί του υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας, απάντησε μονολεκτικά «Ναι».

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με όσα θα ακολουθήσουν στην κεντροαριστερά, εάν δεν προλάβει η δικαιοσύνη τον Κασσελάκη και έχουμε άλλα να ασχοληθούμε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου