Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ανδρέας Παπαδόπουλος για Δούκα: Λίγη τσίπα...

 


Αυτός που εκπροσωπεί μόλις με 65.000 ψήφους ένα τεράστιο Δήμο Αθηναίων που είναι η μισή Ελλάδα, καβάλησε καλάμι και επειδή ήταν τυχερός στον Δήμο Αθηναίων, νομίζει ότι μπορεί να γίνει και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Οι αντιδράσεις για το καβαλημένο καλάμι Χάρη Δούκα είναι πολλές, και μάλιστα πολύ γελάνε για την κατάντια του ΠΑΣΟΚ, όπως και με τον ίδιο. Ευχόμαστε το ΠΑΣΟΚ να μην έχει στο μέλλον ακόμα ένα νούμερο για πρόεδρο γιατί δεν θα έχει μέλλον.

Με τη φράση «λίγη τσίπα», ο γνωστός δημοσιογράφος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, σχολιάζει τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ και την επίθεση του Χάρη Δούκα προς το Νίκο Ανδρουλάκη. 

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρει:

«Λίγη τσίπα...

Πραγματικά, τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναυπαρξει. Ο κ. Δούκας ειναι-αν δεν κάνω λαθος-πεντε μήνες δήμαρχος Αθηναίων. Δίνει συνέντευξη στην ΚτΚ. Δέκα ερωτήσεις και δεν υπάρχει ούτε μία(1) ερώτηση για το τι στο καλό κάνει για την Αθήνα και τους Αθηναίους.

Όλες για να πει την πολλή σημαντική άποψή του για την κεντροαριστερά, να ρίξει μπηχτες για το ΠΑΣΟΚ και εμμέσως στον Ανδρουλάκη(Τον Ανδρουλάκη που από πέρυσι τον Ιούλιο σκίστηκε αρχικώς να τον επιβάλει στο κόμμα του και ακολούθως να τον εκλέξει όταν δεν τον ήξερε παρά μόνο ο στενός του κύκλος, για να μην πω τίποτα χειροτερο). Και για να μην κοροιδευομαστε, να προετοιμάσει την υποψηφιότητά του.

Μιλάμε δηλαδή για τον πλέον ακραίο αμοραλισμό, που συμβάλλει στην πλήρη απαξίωση της πολιτικής και εξηγεί τι σημαίνει πολιτικη χωρίς αρχές.

Κατά τα λοιπά, ο Κώστας Μπακογιάννης που θα έμενε τουλάχιστον 9 χρόνια στον δήμο είναι δεξιός που σκέφτεται την πάρτη του, ενώ ο κ.Δουκας που από τον Νοέμβριο(!!!) ασχολείται αποκλειστικά με τις διεργασίες της κεντροαριστεράς και αποκλειστικα τον προσωπικό του ρόλο είναι προοδευτικός που νοιάζεται για το συλλογικό καλό».
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου