Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Δεν υπάρχει κράτος δικαίου στην Αλβανία - Κυβερνά ο εκπρόσωπος της μαφίας Έντι Ράμα

 



Η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να δώσει ένα γερό μάθημα δικαίου στον Αλβανό εκπρόσωπο της αλβανικής μαφίας Έντι Ράμα.

Η απόφαση σκάνδαλο που πάρθηκε σε μόλις 3 λεπτά σε μια συνεδρίαση αλβανικού δικαστηρίου, με ελεγχόμενους από την μαφία δικαστές, εκθέτει την Ελλάδα και την Ευρώπη που επιτρέπουν σε ένα μαφιόζο να συμπεριφέρεται έτσι αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις.

Την ποινή φυλάκισης δύο ετών που επέβαλε το πρωτοδικείο στον Φρέντι Μπελέρη, επικύρωσε το ελεγχόμενο από την μαφία Εφετείο στην Αλβανία, με αποτέλεσμα ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής της ΝΔ να παραμείνει στη φυλακή μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, με κατασκευασμένα στοιχεία, με απόδειξη ότι πληρώθηκαν από την αστυνομία όσοι έστησαν την παγίδα στο Μπελέρι. 

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να μεταβεί τον Ιούλιο στο Στρασβούργο για να ορκιστεί επειδή το θέλει ένας επικίνδυνος Αλβανός μαφιόζος εκπρόσωπος της μαφίας.

Πλέον, το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, και εννοείται ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη πρέπει να δώσουν ένα ηχηρό χαστούκι Έντι Ράμα. 

Το «παρών» στη δικαστική διαμάχη έδωσε και η πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, Κωνσταντίνα Καμίτση η οποία έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Δυστυχώς πολλές πτυχές αυτής της υπόθεσης εγείρουν ερωτήματα για την αντικειμενικότητα της διαδικασίας, το τεκμήριο αθωότητας, την παρατεταμένη φυλάκιση του κ. Μπελέρη, τη δυσανάλογη ποινή και τη μη αποδοχή του όρκου.

Παρά την επιθυμία του λαού της Χειμάρρας όπως εκφράστηκε μέσω της εκλογικής διαδικασίας, ο δήμος εξακολουθεί και σήμερα να διοικείται από άτομα που δεν εξελέγησαν από τους ψηφοφόρους.

Προτεραιότητες για την Ελλάδα παραμένουν πάντα ο σεβασμός του κράτους δικαίου, ο σεβασμός των δημοκρατικών διαδικασιών και η προστασία των δικαιωμάτων των μειονοτήτων που αποτελούν βασικές αρχές της Ε.Ε.

Ο κ. Μπελέρη είναι πλέον και επίσημα εκλεγμένο μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Είναι μέρος του κράτους δικαίου οι εκλεγμένοι ευρωβουλευτές να έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζονται αυτοπροσώπως σε όλες τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αρχής γενομένης από την Ολομέλεια του ερχόμενου Ιουλίου»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου