Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Ψεύτης και συνειδητά απατεώνας ο Κασσελάκης αναιρεί χαρακτηρισμούς δεν είχε αστακοκάραβα κτλπ

 


Σε κάθε εμφάνιση του Κασσελάκη φαίνεται ο εκνευρισμός του και αρνείται πεισματικά να δώσει διευκρινίσεις για τα περιουσιακά του, μετά από το excel - φιάσκο που παρουσίασε ως «Πόθεν Έσχες» για τα περιουσιακά του. 

Για να ξεφύγει, μιλώντας εχθές στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1, ο Κασσελάκης επέμεινε ότι είναι κλειστή η πλατφόρμα και γι' αυτό δεν υποβάλλει κανονική δήλωση Πόθεν Έσχες - ενώ είναι ανοικτή για περιπτώσεις όπως η δική του, δηλαδή για τις αρχικές δηλώσεις των υπόχρεων, και προσπαθεί να εξαπατήσει και πάλι τον κόσμο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, επιχείρησε με θράσος να αναιρέσει χαρακτηρισμούς που έκανε στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίον συνέκρινε με τον ΑΛ Καπόνε: 

«Παίξτε το βίντεο, άμα θέλετε. Ουδέποτε είπα ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι ο Αλ Καπόνε» είπε το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1, στον Νίκο Χατζηνικολάου χωρίς να ντρέπεται  και διερωτήθηκε: «Είπα εγώ ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι Αλ Καπόνε; Όχι, δεν το είπα», κάνοντας παράλληλα λόγο για «ένα ολόκληρο σύστημα (που) θέλει να αποπροσανατολίσει». 

Δείτε το σχετικό βίντεο από την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, όπου ο κ. Κασσελάκης ξεκάθαρα χαρακτηρίζει «Αλ Καπόνε» τον πρωθυπουργό, ο οποίος στην διαναλική του συνέντευξη στα Χανιά, είχε ζητήσει από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει το πόθεν έσχες του: 



Κασσελάκης: Ο Αλ Καπόνε δεν ζητούσε φορολογικές δηλώσεις έντιμων πολιτών

«Κύριε Πρωθυπουργέ, μπορεί να έχετε πανεύκολο το ψέμα, όμως υπάρχει και κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια. Τουλάχιστον ο Αλ Καπόνε δεν ζητούσε να δει τις φορολογικές δηλώσεις έντιμων πολιτών. Το καθεστώς έβαλε ένα ολόκληρο σύστημα να ρίχνει λάσπη καθημερινά πάνω μου. Για να κολλήσει η ρετσινιά πάνω μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.


Η δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Στέφανου Κασσελάκη επανέφερε στην επικαιρότητα και τη συζήτηση για τα αστακοκάραβα του απατεώνας όπως αποδεικνύεται Κασσελάκη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε για αυτό το θέμα, στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Ο φορολογικός συντελεστής για παράδειγμα στη Φλόριντα όπου είναι η εταιρεία σας με τα αστακοκάραβα είναι 5,5%», άρχισε να λέει ο δημοσιογράφος, αλλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε. «Δεν ισχύει αυτό, δεν ισχύει. Για να ξεκαθαρίσουμε...».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε να του επιτρέψει να ολοκληρώσει την ερώτηση και ο Στέφανος Κασσελάκης παρενέβη λέγοντας: «Μην το λέτε ως δεδομένο, γιατί αυτό διαστρεβλώνει την αλήθεια. Ότι έχω εταιρεία στη Φλόριντα με αστακοκάραβα. Αυτό δεν μπορείτε να το παρουσιάζετε ως κάτι το οποίο γνωρίζετε γιατί δεν ισχύει».

«Εσείς το είχατε πει», του θύμισε ο δημοσιογράφος. «Ότι έχω εγώ εταιρεία με αστακοκάραβα στη Φλόριντα; Όχι, δεν ισχύει, πάμε παρακάτω», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θυμήθηκε ότι ο κ. Κασσελάκης άλλα έλεγε στο ίδιο κανάλι, στον Γιώργο Λιάγκα, την 1η Μαρτίου του 2024. «Καλά θυμόμουν» ήταν το αρχικό σχόλιο του δημοσιογράφου στο Twitter (στη συνέχεια το διέγραψε) συνοδευόμενο από το σχετικό βίντεο της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είναι γνωστό, ο κ. Κασσελάκης μιλούσε για τα αστακοκάραβά του και το πόσο δύσκολη δουλειά είναι το ψάρεμα με αυτά.

Αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου επανήλθε με ανάρτησή του, λέγοντας ότι αδίκησε τον Στέφανο Κασσελάκη για τα αστακοκάραβα, γιατί αυτά ήταν στη Μασαχουσέτη και όχι στη Φλόριντα, όπως είχε πει στην ερώτησή του ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Τι είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης για τα αστακοκάραβα

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει την 1η Μαρτίου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, είχε ρωτηθεί για τα αστακοκάραβα και στην απάντησή του δεν το είχε διαψεύσει.

Λιάγκας: Για να καταλάβουμε, επειδή είχαμε ακούσει για ναυτιλία, πλοία, ψαράδικα μεγάλα στη Μασαχουσέτη...

Κασσελάκης: Αστακοκάραβα.


Λιάγκας: Εγώ το ζηλεύω, βλέπω ντοκιμαντέρ με τους τεράστιους αστακούς.


Κασσελάκης: Αυτό είναι αυτή η δουλειά.


Λιάγκας: Έχεις πάει κιόλας κι έχεις ψαρέψει ο ίδιος για να δεις πώς γίνεται;


Κασσελάκης: Όχι, είναι επικίνδυνο αυτό.


Λιάγκας: Έχεις τέτοια καράβια, αστακοκάραβα, εσύ τώρα στο όνομά σου;


Κασσελάκης: Δεν είναι ανάγκη τώρα να μπούμε σε ανάλυση του τι έχω και τι δεν έχω. Aλλά, εντάξει, είναι ένας τομέας τον οποίο, όλη την αλιεία δηλαδή, την καταλαβαίνω καλά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου