Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Θράσος Κασσελάκη την παραβίαση νομοθεσίας για το πόθεν έσχες την χαρακτήρισε απλή παρατυπία

 



Έμαθαν στον ΣΥΡΙΖΑ τον τουρίστα από την Αμερική να μην σέβεται τους θεσμούς και να μην φοβάται κανένας κάνοντας οποιαδήποτε εγκληματική πράξη χωρίς ενοχές, και λέγοντας ότι θέλει για να σπιλώσει τιμές και υπολήψεις πολιτικών του αντιπάλων.

Στην συνέντευξη του στον ΑΝΤ1, ο Κασσελάκης μεταξύ άλλων μίλησε δήθεν ο θρασύτατος για «διαφάνεια» έχοντας παρουσιάσει την περιουσιακή του κατάσταση για το έτος 2023 σε ένα μπακαλόχαρτο, και παραδέχτηκε ότι υπέπεσε σε μία παρατυπία.

Ο  Κασσελάκης έχει παραβεί το νόμο και αυτό για τον ίδιο δεν λέγεται παρατυπία αλλά αδίκημα που φαίνεται να μην το αποδέχεται.

Παραδέχθηκε πως η συμμετοχή του σε αλλοδαπή αφού εκλέχθηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ήταν απλά μια παρατυπία» αλλά «δεν επηρέασε κανένα στην Ελλάδα, δεν έχει τίποτα μεμπτό», και το λέει αυτό χωρίς ίχνος ηθικής και σοβαρότητας.

Ερωτηθείς για την εταιρεία του στην αλλοδαπή, έκανε λόγο και πάλι για μία απλή παρατυπία ως απόδημος και μίλησε για «παραλογισμό», αντί να ζητήσει συγνώμη και να ζητήσει την τιμωρία του απο την Ελληνική δικιαοσύνη που θα έρθει ούτως η άλλος. 

«Για πρώτη φορά αρχηγός ενός κόμματος παραδέχεται στην χώρα της ατιμωρησίας την παρατυπία του» είπε προκαλώντας και επιμένοντας ότι απλά είναι μια παρατυπία που άλλον στην Ελλάδα θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια, και πρόσθεσε: «είναι υπερήφανος που έχω την τόλμη μπροστά στον ελληνικό λαό στον οποίο λογοδοτώ να πω ναι, ήταν παρατυπία, αλλά αυτή η παρατυπία δεν επηρέασε κανέναν στην Ελλάδα κανέναν στην πολιτική», αδιαφορώντας εάν αυτή η σοβαρή παραβίαση της νομοθεσίας είναι έγκλημα και οφείλει να σέβεται την δικαιοσύνη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου