Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Κύμα αγάπης για τον Δημήτρη Σταρόβα μετά το συγκλονιστικό βίντεο

 


Με δεκάδες σχόλια επώνυμων και ανώνυμων φίλων του Δημήτρη Σταρόβα έγινε δεκτό το βίντεο του αγαπημένου καλλιτέχνη ένα μήνα μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Στο βίντεο ο Δημήτρης Σταρόβας αδυνατισμένος χωρίς να έχει χάσει το χιούμορ του στέλνει μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας του λέγοντας «δεν πρέπει να κρυβόμαστε».

«δεν πρέπει να κρυβόμαστε».


«Κούκλος έγινες. Αυτό βλέπουμε όλοι♥️♥️♥️♥️♥️» σχολίασε ο Θοδωρής Αθερίδης, «σιδερενιος φιλε!! Μη μασας!!!!!! Σ αγαπαμε ολοι» του έγραψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Είσαι υπέροχος!! Σ αγαπάμε!!! Δύναμη και κουράγιο! Αλλά η μια φορά απέδειξες ότι το χιούμορ μας βοηθά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές κι εσύ είσαι η απόδειξη οτι ποτε δεν πρέπει να το χάνουμε!!!! 👊👊👊👊♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️» σχολίασε η Μπέτυ Μαγγίρα με τον Γιώργο Τσαλίκη να επιμένει στην απόφαση του Δημήτρη Σταρόβα να μην κρυφτεί: «Φανερές μαχες χωρίς να κρυβόμαστε ! Είσαι δυνατός ! Συγκινητικός με όπλο το χιούμορ ! Όλα θα πάνε τέλεια ✌️💙».

Η Μιμή Ντενίση να προσθέτει «Δημήτρη αξιολάτρευτε. Θα τα ξεπεράσεις όλα!!! Κ όλοι Σ αγαπάμε ακόμα πιο πολύ για την ειλικρίνεια κ το θάρρος σου. Κι εγω παρά πολύ !!!❤️».

«Σιδερένιος αγοράκι μου καλό ! Σ´ αγαπάμε και σε περιμένουμε ! ❤️ 👏» ήταν το μήνυμα του Κώστα Μακεδόνα με τη Λάουρα Νάργες να γράφει «είσαι δύναμη, χίλια μπράβο!!! Σου στέλνουμε όλοι την αγάπη μας και θετική ενέργεια!!! ❤️»

«Μητσε δώσε πόνο!» σχολίασε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Σ’αγαπαμε,περαστικά!Υγ…όντως κόμματος έγινες!❤️» σχολίασε η Μάρα Δαρμουσλή με τη Σάντρα Βουτσά να προσθέτει τις δικές της ευχές: «Δημήτρη μου περαστικααααααα!!!Ειμαστε όλοι δίπλα σου κ Σαγαπαμεεεεεε πολύ αγόρι μου γλυκό!!!♥️»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου