Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Επικίνδυνοι λαθρομετανάστες κυκλοφορούν στο κέντρο - Καμερουνέζος επιτέθηκε σε αστυνομικό


 

Έχει γεμίσει η Ελλάδα επικίνδυνους λαθρομετανάστες που δεν σέβονται την χώρα που διαμένουν παράνομα, και την αστυνομία.

Επίθεση από έναν επικίνδυνο λαθρομετανάστη Καμερουνέζο δέχθηκε εχθές το πρωί αστυνομικός στην Κυψέλη μαζί με συνάδελφό του επενέβησαν όταν διαπίστωσαν επεισόδιο μεταξύ δέκα αλλοδαπών λαθρομεταναστών στη συμβολή των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου, που δείχνει το πόσο επικίνδυνο είναι πλέον το κέντρο της Αθήνας.

Όταν οι αλλοδαποί είδαν το περιπολικό, τράπηκαν σε φυγή εκτός από τον επικίνδυνο Καμερουνέζο ο οποίος αρχικά προκλητικά κλώτσησε την πόρτα του περιπολικού και στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο, όταν ο άνδρας της ΕΛΑΣ προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, ο αλλοδαπός λαθρομετανάστης τον κλώτσησε και τον έριξε στο έδαφος, και μετά τον κλώτσησε στο πρόσωπο.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον παράνομο και επικίνδυνο λαθρομετανάστη, να τον βάλουν στο περιπολικό και να τον προσαγάγουν στο ΑΤ Κυψέλης.



Κατά πληροφορίες, όμως, ο αλλοδαπός προκάλεσε φθορές και μέσα στο περιπολικό, με αποτέλεσμα να κατηγορείται και για φθορά δημόσιας περιουσίας, και συνέχισε να είναι επιθετικός και επικίνδυνος ακόμα και μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Από την πλευρά του ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με τραύματα στη μύτη και το πρόσωπο από τις κλωτσιές, και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου