Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ξαναζεσταμένο φαγητό ο ανασχηματισμός; Το 28% το πήρε ο Κυριάκος μόνος του τελεία και παύλα

 


Για να ξεκαθαρίσουμε το 28,5% στις ευρωεκλογές το έφερε μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και αυτό ακούγεται έντονα και έχουν δίκιο.

Η κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού απέτυχε και ο Γιάννης Σμυρλής έχει ευθύνη για αυτή την αποτυχία. Το ότι έμειναν σπίτι τους νεοδημοκράτες και ψηφοφόροι του κόμματος και δεν πήγαν να ψηφίσουν αυτό βαραίνει τον κομματικό σχεδιασμό.

Ορισμένοι πρωτοκλασάτοι όπως λέγονται υπουργοί και βουλευτές ζεστάθηκαν και δεν έτρεξαν όπως έπρεπε να τρέξουν.

Με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης να αναμένεται από μέρα σε μέρα, τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά» από υπουργούς και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που προσπαθούν να αντλήσουν πληροφορίες, καθώς η ροή...πληροφόρησης από το Μέγαρο Μαξίμου είναι εξαιρετικά περιορισμένη. 

Το θέμα είναι ότι ανακυκλώνονται οι ίδιοι και οι ίδιοι και τελικά τι είχες Γιάννη τι είχαμε πάντα.

Ακούμε πώς μια σειρά «γαλάζιων» βουλευτών είναι σε κατάσταση αναμονής και ανακατεύονται οι ίδιοι κι οι ίδιοι, όπως Θεωδορικάκος, Καραγκούνης, Κατσαφάδος, Γκουλέκας, Τσιάρας, ο Μηταράκης  που θυμόμαστε όλοι τι έκανε κτλπ.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ευτυχώς που η Ελλάδα έχει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά πόσο να αντέξει να είναι η κυβέρνηση της χώρας ένας Κυριάκος Μητσοτάκης μόνος του;;;;;

Σημείωση ένας Δημητριάδης λείπει απο το Μαξίμου και κάποιοι φρόντισαν να τον παροπλίσουν για να κάνουν κακό στον Κυριάκο Μητσοτάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου