Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Τελειωμένος ο Ανδρουλάκης πήρε αέρα ο Δούκας θέλει αρχηγία και γελάει ο κόσμος

 



Σκέφτονται στο Δελφινάριο εάν θα ανεβάσουν επιθεώρηση φέτος, αφού το ΠΑΣΟΚ άρχισε από νωρίς τις παραστάσεις, και έχουμε παραστάσεις ΣΥΡΙΖΑ εν εξελίξει για να γελάει ο κόσμος.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει εκλεγεί από τύχη επειδή δεν πήγαν οι νεοδημοκράτες να ψηφίσουν Μπακογιάννη, πήγε μόνο το 30% να ψηφίσει στον δεύτερο γύρο, και έχει εκλεγεί από ένα ποσοστό του μόλις 30% που πήγε να ψηφίσει.

Εάν ήταν σοβαρός θα έκανε την μία και μοναδική θητεία που θα κάνει και θα έγραφε στο βιογραφικό του ότι διετέλεσε κατά τύχη και δήμαρχος Αθηναίων.

Αντί λοιπόν να δείξει σοβαρότητα κάποιοι για να γελάσουν; Επειδή το πιστεύουν; Τον ετοιμάζουν για υποψήφιο αρχηγό του ταλαιπωρημένου από τις λάθος επιλογές του ΠΑΣΟΚ, νομίζοντας ότι οι πασόκοι θα κάνουν το ίδιο λάθος όπως έκαναν με τον λίγο Ανδρουλάκη.

Ραντεβού στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ το συντομότερο δυνατό προεξοφλούν στελέχη του κόμματος, που δεν συμβιβάζονται με την τρίτη θέση ζητώντας εκλογή ηγεσίας από τη βάση για μια δυναμική επανεκκίνηση με φόντο την καθοριστική μάχη των εθνικών εκλογών, θεωρώντας και έτσι είναι τελειωμένο και λίγο τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο Ανδρουλάκης και οι συνεργάτες του, έπαθαν Κασσελάκη και λένε δεν πάμε πουθενά εδώ θα μείνουμε λες και το κόμμα είναι τσιφλίκι τους. Από την άλλη εμφανίζονται μνηστήρες για την θέση του αρχηγού όπως ο Παύλος Γερουλάνος, και μέσα σε αυτούς και ο τίποτα Χάρης Δούκας.

Καλό θα ήταν να μην γίνει το ίδιο λάθος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ όπως έγινε με τον Νίκο Ανδρουλάκη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου