Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Δεν άρεσε στο νούμερο Κασσελάκης η ερώτηση gossip εκπομπής και ο στάρ έβγαλε το ακουστικό και έφυγε

 



Άλλη μία ελαφριά gossip ελπομπή διάλεξε ο ινφλουένσερ στάρ Κασσελάκης για να εμφανιστεί, και όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, οι εκπομπές αυτές δεν τον στριμώχνουν στις ερωτήσεις και είναι του στύλ του.

Στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βγήκε σήμερα ο στάρ Στέφανος Κασσελάκης, με ζωντανή σύνδεση από τη Νέα Ιωνία. Μια ερώτηση, όμως, που του τέθηκε από τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν ταίριαζε σε gossip εκπομπή, και έκανε τον ινφλουένσερ στάρ να βγάλει το ακουστικό και να αποχωρήσει.

«Θα ήθελα μια απάντηση, σε σχέση με όσα είπαν ο κύριος Σπίρτζης και ο κύριος Βασιλειάδης για τη δήλωσή σας αυτή, δηλαδή στελέχη του δικού σας κόμματος…», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και εκείνη τη στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης την διέκοψε καθεστωτικά και γελοία όπως κάνει πάντα.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο… Δεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσω, όταν βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος με το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο έχει επιλέξει βάσει του κόμματος. Εκεί να επικεντρωθείτε, εκεί είναι το μέλλον του κόμματος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γεια σας!», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έβγαλε το ακουστικό και αποχώρησε, γιατί δεν περίμενε ότι θα του κάνουν σοβαρή ερώτηση. Το γελοιότερο είναι όταν είπε "βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο τους κόμματος" και εκεί βλέπεις ξεκάθαρα το καβαλημένο καλάμι με την καθεστωτική νοοτροπία Στέφανο Κασσελάκη, που τον έκαναν και πρόεδρο κόμματος.



Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε λίγο αργότερα κάνοντας και παράπονο ότι δεν μίλησαν για τον γάμο του ιφλουένσερ με τον σύζυγο του : «Μου έκανε εντύπωση που απέφυγε να απαντήσει σε σχέση με τα στελέχη του κόμματος. Λογικό είναι, αλλά η ατάκα «εδώ έχεις τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» κατά τη γνώμη είναι λίγο απαξιωτική. Είναι ότι δεν με νοιάζει τι λένε όλοι οι υπόλοιποι. Δεν το πήρα στραβά αυτό, αλλά μου έκανε εντύπωση».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου