Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων τελειώνει το αφήγημα ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκη

 


Την φαιδρή αναξιοπρεπή προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και του νφλουένσερ Στέφανου Κασσελάκη να αποφύγει διά της πλαγίας τις τεράστιες ευθύνες του κόμματος για τον Ποινικό Κώδικα του 2019 με τον οποίον καταδικάστηκαν σε ποινές - χάδι οι έξι κατηγορούμενοι για τη φωτιά στο Μάτι τελείωσε η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Μαργαρίτα Στενιώτη. 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, η κ. Στενιώτη απέρριψε το επιχείρημα που φαιδρά και συριζαίικα διακίνησαν ο Στέφανος Κασσελάκης και τα στελέχη του κόμματος ότι η καταδίκη των έξι κατηγορουμένων βασίστηκε σε άρθρο του Ποινικού Κώδικα του 1950 που δεν έχει καταργηθεί ακόμα και ξεκαθάρισε ότι η απόφαση βασίστηκε στον εγκληματικό Ποινικό Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από τις εκλογές του 2019. 

«Το δικαστήριο επέβαλε τη βαρύτερη ποινή με βάση τον κώδικα του 2019» είπε η κ. Στενιώτη όταν ρωτήθηκε με βάση ποιον ΠΚ εκδόθηκε η απόφαση. «Οι ποινές είναι μεγάλες, είναι 111 έτη φυλάκισης, αλλά αυτά που θα εκτίσει ο καταδικασμένος είναι τα πέντε» πρόσθεσε μέσα σε άλλα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου