Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Απίστευτες βλακείες του Κασσελάκη, αντί να ντρέπεται για την συμφωνία των Πρεσπών που ξεπουλήθηκε η Μακεδονία

 



Κάθε μέρα ο Στέφανος Κασσελάκης εκτοξεύει και μία βλακεία, και έχει αποφασίσει επειδή δεν έχει πολιτικό λόγο και είναι ένας τύπος πρωινάδικων, να μιλάει για  «πατριδοκαπηλία» του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να χαρακτηρίζει την Ν.Δ. «ελλαδέμπορους», νομίζοντας ότι θα στριμώξει ένα σοβαρό άνθρωπο όπως είναι ο πρωθυπουργός.

Αντί να ντρέπεται για την συμφωνία των Πρεσπών, γυρνάει με ένα τροχόσπιτο που δεν γράφει ΣΥΡΙΖΑ αλλά έχει μόνο την μούρη του και προσπαθεί να μπερδέψει τα πράγματα εκτοξεύοντας βλακείες και ηλιθιότητες γιατί αυτό μπορεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φέρνει στην Βουλή προς κύρωση τα τρία μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, αντί να κάνουν κριτική για το έγκλημα που διέπραξαν κατά της Ελλάδας. Είναι δε τέτοιο το θράσος των συριζαίων, που εγκαλούν την κυβέρνηση για τον χειρισμό των εθνικών θεμάτων, δήθεν για «Ι.Χ. εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη», τον οποίο αποκαλεί «άβουλο», με φόντο τις κοινές δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ερντογάν, αμέσως μετά τη συνάντησή τους στην Άγκυρα, ενώ συνέβη ακριβώς το αντίθετο μιλώντας σκληρά και ανοικτά στον Ερντογάν . 

Βέβαια ούτε ο Κασσελάκης έχει την ικανότητα να αντιληφθεί τι σημαίνει εξωτερική πολιτική, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την σοβαρότητα να του το εξηγήσει μήπως το καταλάβει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου