Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Ασταμάτητος στις παπάτζες και την απάτη ο Κασσελάκης : Θα επαναφέρουμε 13ο και 14ο μισθό στο δημόσιο

 


Κάντο όπως ο Τσίπρας το 2015, αυτό είναι το σχέδιο του ινφλουένσερ Στέφανου Κασσελάκη, απάτη, ψέμα, λάσπη και όποιος αντέξει.

Στριμωγμένος αφού δεν του βγήκε το σχέδιο λάσπη, κατηγορίες και κάτι θα μείνει, έφτασε στο σημείο να γίνει και πάλι Τσίπρα και να "δεσμευτεί" για επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού στους Δημοσίους υπαλλήλους, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση. 

Αυτό είπε χωρίς ίχνος ντροπής ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στους εργαζόμενους στο ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ.

«Το λέω ξεκάθαρα εάν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός με τη ψήφο του, θα είναι κάτι που θα κάνω από την πρώτη μέρα. Ο πραγματικός σας μισθός έχει μειωθεί παρά πολύ» είπε ο κ. Κασσελάκης, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Απάντησε στις αιτιάσεις για το «που θα βρει τα χρήματα» για την υλοποίηση των δεσμεύσεων του, είπε να είχαμε να λέγαμε και όποιος κατάλαβε στο διαταραγμένο του μυαλό «όταν σου λένε, πού θα βρεις τα χρήματα, αυτή η ερώτηση, αγαπητοί συμπολίτες μου, είναι όταν μια χώρα πρέπει να φτιάξει το Ταμείο της από το μηδέν στα 37 δισ. Τότε κάνεις αυτή την ερώτηση. Όταν είσαι στα 37 δισ. εδώ και καιρό, έχεις ανάπτυξη, υποτίθεται, έχεις υψηλούς φόρους, έχεις στήριξη από την Ευρώπη εν μέσω covid, η ερώτηση ξέρετε ποια είναι: Πού πάνε τα λεφτά; Αυτή είναι η ερώτηση».

Είναι τόσο επικίνδυνος ο ινφλουένσερ του ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε χωρίς ίχνος ηθικής και σοβαρότητας να ειρωνευτεί την επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ακρίβεια στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και ισχυρίστηκε πως δεν βοηθά η επιστολή, χωρίς να μας εξηγήσει γιατί, και δεν το έκανε απλά γιατί δεν ξέρει απλά κατηγορεί κάθε θετικό για την Ελλάδα.

Το νούμερο Κασσελάκης νομίζοντας ότι θα γίνει αρεστός στην αριστερά, έφτασε στο σημείο να μοιράσει την οικογένεια του την μισή πατέρα, μητέρα στο βαθύ ΠΑΣΟΚ, και τον παππού στο ΚΚΕ για να πιάσουμε όλα τα πόστα!! Για τέτοιο παρλαπίπα μιλάμε και γελάει όλη η αριστερά μαζί του, εκτός από τον κόσμο γενικότερα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου