Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Αθλιότητα από τον τίποτα της πολιτικής Αντώναρο που αποκάλεσε τον πρωθυπουργό Τουρκολάγνο

 


Τη διαγραφή και την απόσυρση της υποψηφιότητας του πολιτικού τίποτα της χώρας Ευάγγελου Αντώναρου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε νωρίτερα, για τον άθλιο χαρακτηρισμό του κ. Αντώναρου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο αποκάλεσε «τουρκολάγνο». 

Το απόλυτο τίποτα της πολιτικής ζωής της χώρας Ευάγγελος Αντώναρος που έχει βρεί καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ που μαζεύει ότι περισεύει, έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση χθες στο τηλεοπτικό κανάλι Attica TV, την οποία ουδέποτε και ανακάλεσε. Αυτό που μένει να αποδειχτεί, είναι το κατά πόσο ο Στέφανος Κασσελάκης θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα κάνει το αυτονόητο, ή αν θα πριμοδοτήσει τη χυδαιότητα και την τοξικότητα στον πολιτικό διάλογο, ειδικά απο ένα πολιτικό τίποτα.

Το δελτίο τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «τουρκολάγνο».

Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τον κ. Αντώναρο, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, υπάρχει σοβαρό θέμα.

Η διαγραφή και η απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη!

Εκτός αν έχουν αποφασίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσουν κάθε ρεκόρ χυδαιότητας και τοξικότητας, ξεπερνώντας ακόμα και τις εθνικές κόκκινες γραμμές.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου