Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ο Κασσελάκης με εμφάνιση για συναυλία και στενά ρούχα λαϊκίζει, τάζει λεφτά και ρίχνει το θαύμα της κολυμβήθρας στα ΜΜΕ

 


Ο ινφλουένσερ Στέφανος Κασσελάκης νομίζοντας ότι πάει βόλτα, με ντύσιμο και πάλι συναυλίας και στενά ρούχα που θέλουν να σκιστούν επάνω του, παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Σίγουρα ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πρεσβεύει τις «αρχές και τις αξίες» του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά μετά το «θαύμα της βάφτισης», που γελάει όλες οι θρησκείες της υφηλίου.

Στην αρχή της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι αποθέωσαν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα μόλις μπήκε φωνάζοντας το σύνθημα «Τσίπρα γερά, να φύγει η Δεξιά», αλλά όσοι φώναζαν ξέχασαν ότι πλέον "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά" και το δείχνει συνέχεια με την ψήφο του.

Αμήχανος ο Κασσελάκης με τις εκδηλώσεις "αγάπης" των παρευρισκομένων στον Αλέξη Τσίπρα, τον χαιρέτησε και μάλιστα μην μπορώντας να κάνει τίποτα κάθισε μόλις τελείωσε το σώου δίπλα του με τα στενά ρούχα να δυσκολεύουν το κάθισμα του.

Μετά το κράξιμο, και τα γέλια που έκαναν στο κόσμο καινούργιο συκώτι, ο Κασσελάκης επιχείρησε να μαζέψει το μπάχαλο που δημιουργήθηκε τα τελευταία 24ωρα και τις εσωκομματικές αντιδράσεις για το «θαύμα της βάφτισης» ισχυριζόμενος ο φαιδρός πως ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο και επιτιθέμενος με μανία στα μέσα ενημέρωσης, ότι αυτά φταίνε που ξεφτιλίστηκε ο ίδιος. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως όλα έγιναν «σε μία προσωπική στιγμή που μοιράστηκα με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, από μία αφήγηση των γονιών μου. Μία προσωπική στιγμή που είδα να βαφτίζεται από την προπαγάνδα “θαύμα Κασσελάκη”, και αλήθεια είναι αφού ο ίδιος ο Κασσελάκης το χαρακτήρισε "θαύμα της κολυμβήθρας". Είδα είπε ο Κασσελάκης χωρίς να ντρέπεται να μου φορτώνονται φράσεις που ποτέ δεν χρησιμοποίησα. Και αλαζονεία που ποτέ δεν είχα», όπως είπε, προσθέτοντας: «Μην ψάχνετε σ’ εμένα για κρίσεις μεσσιανισμού».

Ο ίδιος ο Κασσελάκης αναφέρθηκε στο πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, αλλά με θράσος επιτέθηκε, στην κυβέρνηση με γραφικούς χαρακτηρισμούς άλλων εποχών που δεν είχε καν γεννηθεί, λέγοντας πως η Ν.Δ. μιλάει με «χουντικά συνθήματα», «έχει «ακροδεξιά πολιτική» και ακουμπάει τους χρυσαυγίτες, που η Ν.Δ. έκλεισε στην φυλακή αλλά δεν ήταν στην Ελλάδα για να το ζήσει.

Ξεχνώντας ότι πριν λίγες ημέρες εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει 40 δις ευρώ, ξεπερνώντας σε φαιδρότητα τον Αλέξη Τσίπρα, άρχισε να κατηγορεί την κυβέρνηση για μισθούς και συντάξεις.

Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση, αυτόν έχουν με αυτόν θα πορευθούν και μετά τις ευρωεκλογές καλό θα ήταν να τον στείλουν πίσω στην Αμερική.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου