Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Ο Κασσελάκης διαλέγει εκπομπές που δεν θα γελάει ο παρουσιαστής μαζί του εξού και το : Δεν σχολιάζω τα του οίκου μου


 

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε gossip lifestyle εκπομπές τύπου Λιάγκα και Καινούργιου, γιατί πολύ απλά είναι ελαφριές εκμπομπές και δεν γελάει ο παρουσιαστής μαζί του.

Μόνο σε τέτοιες εκπομπές που δεν έχουν την εμπειρία οι παρουσιαστές να απαντήσουν καταλλήλως στον Στέφανο Κασσελάκη, θα μπορούσε να απαντήσει σε ερώτηση για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο " Δεν σχολιάζω τα του οίκου μου".

Μπορεί οι παρουσιαστές των gossip εκπομπών που έχουν συγκερκιμένο κοινό, να μην γελάνε, αλλά γελάει ο κόσμος μαζί του που άκουσε πώς απάντησε και δεν βλέπει τέτοιες εκπομπές γιατί δουλεύει.

«Δεν σχολιάζω θέματα συνεργατών εντός του κόμματος, είτε είναι πρώην πολιτικά στελέχη είτε είναι επαγγελματίες» ήταν η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του ινφλουένσερ τουρίστα του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για τη συνεργασία με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τρίτης στην παρουσιάστρια ελαφριάς εκπομπής Κατερίνας Καινούργιου.

«Δεν σχολιάζω είτε πρόκειται για συμβούλους, για εργαζομένους της Κουμουνδούρου, όπως θες πες το. Δεν σχολίαζω τα του οίκου μου» είπε για δεύτερη φορά ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει «τα πιστεύω μου είναι ξεκάθαρα και όλος ο κόσμος τα ξέρει. Από εκεί και πέρα χτίζουμε ένα κοινωνικό μέτωπο», και εκεί μας προκάλεσε περισσότερο γέλιο.

Ο ινφλουένσερ αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε επίσης πως «πιστεύω ότι δεν έχω ανάγκη επικοινωνιολόγου» προκαλώντας και πάλι το γέλιο επειδή ο κόσμος παρακολουθεί τις βλακείες και τις γελοιότητες που λέει και κάνει οπότε έχει άλλη γνώμη, για να προσθέσει μετά από σχετική ερώτηση ότι «εγώ χαράζω την προσωπική επικοινωνιακή στρατηγική, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να χτίσουμε μια κυβερνητική παράταξη με δομές και όργανα. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη». Απέφυγε πάντως να επαναλάβει τον στόχο του 17% στις ευρωεκλογές λέγοντας ότι «ο κόσμος έχει κουραστεί με αυτά».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου