Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Άρχισε πάλι τις προβλέψεις ο αποτυχημένος μελλοντολόγος Αντώναρος που θέλει να γίνει ευρωβουλευτής

 


Θυμάστε όταν ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε το θράσος να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και πάτωσε; Για να αρέσει στους ακροαριστερούς και αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε και φαιδρές προβλέψει κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, πτώση της κυβέρνησης, διάλυση της Νέας Δημοκρατίας, ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλα παρόμοια. Ήταν δε τόσο φαιδρός που έλεγε και ημερομηνίες ο αποτυχημένος μελονοτλόγος.

Μία απο τα ίδια λοιπόν και τώρα που θέλει να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα θεωρεί ότι είναι ικανός να γίνει ευρωβουλευτής, κάτι που γελάει όποιος το ακούει.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος βρέθηκε στην εκπομπή One Talk του Τάκη Χατζή. Εκεί μεταξύ άλλων τον ρώτησαν για τις βλέψεις του σχετικά με την ευρωβουλή. Ο ίδιος απάντησε με απόλυτη αυτοπεποίθηση ότι είναι ικανός για τη θέση του ευρωβουλευτή καθώς έχει μεγάλη εμπειρία, και εκεί κρατήθηκαν όσοι ήταν μπροστά στις κάμερες να μην γελάσουν, δεν γνωρίζουμε τι έγινε πίσω απο τις κάμερες. 

Όταν τον ρώτησαν γιατί θέλει να πάει τώρα στην ευρωβουλή, ο ίδιος απάντησε χαρακτηριστικά: «Μια χαρά. Γιατί έχω μεγάλη εμπειρία και μπορώ να προσφέρω», ισχυρίστηκε και έκλεισε τη δήλωση του με ένα μακρύ χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση, κάνοντας κόσμο να γελάσει μέχρι δακρύων. 

Η επαναφορά του αποτυχημένου μελλοντολόγου έγινε με νέα ανάρτησή του στο Χ, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πέσει με... κρότο και θα έχει κακή κατάληξη, τις ίδιες προβλέψει κάνει εδώ και 5 χρόνια που προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ και ξεφτιλίζεται.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου