Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Το νούμερο Κασσελάκης πήρε το μέρος του φαιδρού Δούκα για τα περί "μπάτσους"

 



Δεν περίμενε κανένας, τίποτα περισσότερο από τον ακατάλληλο και φαιδρό ινφλουένσερ αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Ο φαιδρός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ που τόλμησε να αμφισβητήσει την δημοκρατία στην χώρα μας, ζητώντας το νούμερο διεθνής παρατηρητές, αντί να βάλει μυαλό, ειδικά μετά το κράξιμο από τους Έλληνες δικαστές, τους δικηγόρους, τους συνταγματολόγους και όλη την κοινωνία, συνεχίζει να προκαλεί.

Αποφάσισε λοιπόν να κάνει μια ανάρτηση για να στηρίξει τον Χάρη Δούκα στην επίθεση που δέχεται σχετικά με την φαιδρή φράση του περί «μπάτσων». 

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, στην οποία συμμετείχαν και κάτοικοι των Εξαρχείων, ο δήμαρχος της πόλης  κατά τη διάρκεια έντονης συζήτησης που είχε με μια κάτοικο, ακούγεται να λέει σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: «Είδατε εδώ μέσα γκλοπ μπάτσου;». Η φράση του Χάρη Δούκα προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media, και από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών.

 Μάλιστα η δήλωση του Χάρη Δούκα έγινε σε ένα απίστευτο καθεστώς τραμπουκισμών από μερίδα αντιεξουσιαστών που βρήκαν χώρο έκαναν εισβολή στο δημοτικό συμβούλιο , αντιδρώντας στην κατασκευή σταθμού Μετρό στα Εξάρχεια, προπηλακίζοντας δημοτικούς συμβούλους. 

Όσον αφορά την αθλιότητα κατά των αστυνομικών, ο Δήμαρχος απάντησε ότι πρόκειται για μονταζιέρα εις βάρος του, αλλά τα βίντεο κάθε άλλο παρά για μονταζιέρα πρόκειται.

Ο ινφλουένσερ Στέφανος Κασσελάκης και μεγάλο νούμερο της πολιτικής ζωής της χώρας,  έκανε ανάρτηση στηρίζοντας τον Χάρη Δούκα για τη φράση του κατά των αστυνομικών, γιατί έτσι του είπε να κάνει η ακροαριστερά που είναι μέσα στο κόμμα του και του ταιριάζει απόλυτα. 

Αφού το νούμερο Κασσελάκης μίλησε για μονταζιέρα, έπειτα έκανε άκυρες συγκρίσεις με μονταζιέρες για τα Τέμπη, δείχνοντας το πόσο φαιδρός πολιτικός είναι. 

Κατηγόρησε, τους Γεωργιάδη, Πλεύρη, Βορίδη για ακροδεξιούς, ποιος ο Κασσελάκης, και μέσα στον φαιδρό αχταρμά που ανέβασε δεν υπήρχε λέξη για την φαιδρότητα του Δούκα κατά των αστυνομικών και υπέρ των αντιεξουσιαστών.

Ακολουθεί η ανάρτηση του νέου προκλητικού νούμερου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ :



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου