Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Στο τέλος μόνο ο βουλευτής Αλέξης Τσίπρας θα μείνει από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ - Απολύσεις και νέες παραιτήσεις

 


Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι το κόμμα πάει χαμηλότερα, ο Κασσελάκης πήρε ένα έτοιμο κόμμα και το κάνει απόκομμα αφού σε λίγο καιρό μόνο ο Αλέξης Τσίπρας θα θυμίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ποτέ δεν θα πάψει αυτό το νέο κόμμα που θέλει να φτιάξει ο νέος πρόεδρος να είναι χυδαίο και φαιδρό. 

Το σκηνικό μετά το συνέδριο έχει απολύσεις στενών συνεργατών του Αλέξης Τσίπρα, και παραιτήσεις στελεχών κατηγορώντας Κασσελάκη και όσους τον ακολουθούν.

Η απόλυση του διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιου Γεωργόπουλου είναι για πολλούς κομματικούς παράγοντες η πρώτη πράξη του τρίτου κύματος διάσπασης, το οποίο θα έρθει να χτίσει πάνω στα προηγούμενα και θα εξωθήσει και άλλους προς την έξοδο.

Πρόκειται για πρόσωπο στενά συνδεδεμένο με τον πρώην πρόεδρο ενώ η απομάκρυνσή του αποκαλύπτει και το σχέδιό του να αποκαθηλώσει κάθε τι που θυμίσει τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ, και να διαλύσει ένα κόμμα που φτιάχτηκε καθαρά αριστερό και να το κάνει κάτι άλλο, εάν προλάβει βέβαια.

Το πλέον ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι οι τελευταίες αποχωρήσεις πέντε μελών της ΚΕ έγιναν όπως δήλωσαν τα στελέχη αυτά με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών, δηλαδή χωρίς Στέφανο Κασσελάκη.

«Είμαστε παρόντες στην επόμενη μέρα, στην ανασυγκρότηση της ευρείας Δημοκρατικής Παράταξης. Θα στηρίζουμε κινήσεις συνεννόησης και συνένωσης δυνάμεων» δηλώνουν τα πέντε μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που αποχώρησαν μαζί με δεκάδες στελέχη των οργανώσεων οι οποίοι δηλώνουν «προεδρικοί» του Αλέξη Τσίπρα.

Από την άλλη άρχισε και πάλι τις εμφανίσεις lifestile ο Κασσελάκης σε πρωινές εκπομπές ποικίλης ύλης και οι οποίες κατά βάση απευθύνονται στο κοινό που θέλει να προσελκύσει και να ανεβάσει τη δημοτικότητά του. Έτσι προέκυψε και η εμφάνιση του Τάιλερ Μακμπέθ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, στο οποίο αποκάλυπτε τον επερχόμενο γάμο του με τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και τα προσωπικά του σχέδια, δείχνοντας ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει απο κάθε σοβαρότητα.

Τώρα όλοι περιμένουν το Σάββατο και την εμφάνιση του Αλέξης Τσίπρα στο συνέδριο της Καθημερινής για τα 50 χρόνια από τη μεταπολίτευση. Θα μιλήσει η θα αφήσει τον Στέφανο Κασσελάκη να αλωνίζει περιμένοντας τον στην γωνία μετά τις ευρωεκλογές.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου