Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Με αποδοχή για καταλληλότητα πρωθυπουργού 7% και 5% για Κασσελάκη και Ανδρουλάκη εργαλειοποιούν τον πόνο ανθρώπων

 


Ο Στέφανος Κασσελάκης δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει αποδοχή στους πολίτες για να καταλληλότητα πρωθυπουργού μόλις 7%. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφού έχασε την δεύτερη θέση για τον ΠΑΣΟΚ, δείχνει την φαιδρότητα του και έχει αποδοχή μόλις 5% για την καταλληλότητα του να γίνει πρωθυπουργός.

Φυσικά και δεν αναφερόμαστε καν στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους.



Με λίγα λόγια χωρίς πολιτικό λόγο εργαλειοποιούν μια τραγωδία προσβάλλοντας την μνήμη των θυμάτων και τους συγγενείς αυτών, κάνοντας αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη που έχει καταλληλότητα 33%.

Η προσπάθεια τους να χτυπήσουν την κυβέρνηση για το δυστύχημα, έχοντας τον πρώτο λόγο σε κάθε εμφάνιση στελεχών του δείχνει ότι δεν έχουν να πούν τίποτα άλλο στους πολίτες για τις ευρωεκλογές, οπότε ότι κερδίσουμε με την τυμβωρυχία.

Ακόμα και στην αξιολόγηση πρωθυπουργού και αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται με διπλάσιο ποσοστό θετικών γνωμών από τον Στέφανο Κασσελάκη. Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης καταγράφεται με 34% θετικής γνώμης και ο κ. Κασσελάκης με 17%, και όσο αφορά τον Νίκο Ανδρουλάκη άστο να πάει άστο.

Η εργαλειοποίηση της συγκεκριμένης τραγικής υπόθεσης από τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι δεν έχει καταφέρει να υπερβεί την τοξικότητα, και το χειρότερο ακολουθεί και η ουρά Ανδρουλάκης κάνοντας μεγάλο κακό στον κόμμα του.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου