Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σώου επειδή ορκίστηκε ο ινφλουένσερ μόλις 20 ημέρες φαντάρος Στέφανος Κασσελάκης

 


Παίζει σε όλες τις gossip εκπομπές τύπου Λιάγκα η ορκωμοσία του μόλις 20 ημερών φαντάρου Στέφανου Κασσελάκη, και το γελοίο όλων είναι ότι του εύχονται καλός πολίτης, λές και πρόλαβε να γίνει φαντάρος με μόλις 20 ημέρες και αρκετές εξόδους.

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα ορκίστηκε ο ινφλουένσερ αμφισβητής του πολιτεύματος και της δημοκρατίας στην Ελλάδα, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά την μόλις 20 ημέρες στρατιωτική θητεία του, που προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί κάνοντας και παρέλαση, κάνοντας ξεφτίλα το στράτευμα που του το επέτρεψε.

Ο ινφλουένσερ θα πάρει στη συνέχεια και πενθήμερα άδεια για να μην γίνουν 25 ημέρες η θητεία και κουραστεί, και θα επιστρέψει στη Θήβα για να παραλάβει το απολυτήριο του. 

Παρόντες στην τελετή ήταν ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη Τάιλερ Μακ Μπεθ, ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ, ο πατέρας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, και ο κομπάρσος του ινφλουένσερ, πάντα σε ρόλο Μπόμπ ο Μάστορας κύριος Αποστολάκης.

Νομίζοντας ο Κασσελάκης ότι πληρώνοντας και χαλώντας λεφτά για να κάνεις τους άλλους να σε αποδέχονται μπορείς να γίνεις πρωθυπουργό, αλλά δεν είναι έτσι Στέφανε, και ελπίζουμε η έρευνα για τις εταιρίες και τα οικονομικά του να αρχίσει άμεσα.

Μετά την ορκομωσία θα βρεθεί σε ψαροταβέρνα της περιοχής. Όπως είπε ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας μιλώντας στην επίσης gossip εκπομπή «Πάμε Δανάη» δεν έχει γίνει κράτηση για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, ωστόσο η γενική αίσθηση που του έχει δοθεί από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι θα χρειαστεί να εξυπηρετήσει στο κατάστημά του περίπου 50-60 άτομα.

Στο τραπέζι αναμένεται να είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ ο οποίος γύρισε χθες από τις ΗΠΑ προκειμένου να δώσει το «παρών» στην ορκωμοσία.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου