Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Τι άκουγες τον Ανδρουλάκη, τι άκουγες τον ινφλουένσερ Κασσελάκη το ίδιο ήταν αμφισβητώντας πολίτευμα και δικαιοσύνη

 


Άκουγες τον Νίκο Ανδρουλάκη εχθές στην βουλή, και νόμιζες ότι άκουγες συριζαίο η ακόμα χειρότερα τον ινφλουένσερ Στέφανο Κασσελάκη.

Στην ίδια γραμμή του ινφλουένσερ Στέφανου Κασσελάκη, που αμφισβητεί προκλητικά και ανοιχτά το πολίτευμα και τους πυλώνες της Δημοκρατίας, κινήθηκε ο αντρόπιαστος Νίκος Ανδρουλάκης, φτάνοντας στο σημείο να θέτει θέμα ως προς τη σταθερότητα της χώρας και την απονομή της δικαιοσύνης. 

Η ομιλία του φαιδρού και ακατάλληλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας δεν διέφερε στο παραμικρό από τις τοποθετήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και έδειξε ότι έχει την ίδια λογική με τον άπειρο ινφλουένσερ Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί το πολίτευμα και τον θεσμό των εκλογών.

Ο Ανδρουλάκης εχθές με την τοποθέτηση του έδειξε ότι σέρνει το ΠΑΣΟΚ με πλήρη συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ για να επιβιώσει ο ίδιος πολιτικά και αν διασώσει τον ινφλουένσερ Κασσελάκη.

Έφτασε στο σημείο να υιοθετήσει και όλες τις θεωρίες συνωμοσίας του επιστολογράφου του Ιησού Κυριάκου Βελόπουλου, όπως ακριβώς έχει κάνει και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δυστυχώς εχθές φάνηκε για ακόμα μία φορά η ακαταλληλότητα της αντιπολίτευσης στο σύνολο της, και μπορείτε να το διαπιστώσετε ακούγοντας ειδικά τις ομιλίες Φάμελλου, Ανδρουλάκη, Βελόπουλου και όλων των υπόλοιπων.

Όπως ήρθε και η ώρα να μάθει επιτέλους ο ελληνικός λαός γιατι παρακολουθούσαν τον Νίκο Ανδρουλάκη, όπως και για τις εταιρίες του Στέφανου Κασσελάκη.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου