Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Αντιεξουσιαστές κακοποιοί σύντροφοι του τρομοκράτη που συνελήφθη δημιουργούν επεισόδια

 

Επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απο αντιεξουσιαστές κακοποιούς!!

Βόμβες μολότοφ έσκασαν στο προαύλιο της Βουλής, στις δύο εισόδους, όταν ομάδα περίπου 20 αντιεξουσιαστών κακοποιών σύντροφοι του τρομοκράτη που έδινε εντολές για βόμβες, βγήκε από τον κύριο όγκο των διαδηλωτών και εκσφενδόνισε τα μπουκάλια πάνω από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η μία βόμβα μολότοφ των κακοποιών έσκασε μπροστά στο άγαλμα του Βενιζέλου και η δεύτερη, στην άλλη είσοδο, μπροστά από το άγαλμα του Τρικούπη. 





Κατά τις ίδιες πληροφορίες αστυνομικοί προχώρησαν, νωρίτερα, σε τέσσερις προσαγωγές κακοποιών από τις οδούς Ακαδημίας και Βουκουρεστίου καθώς μέσα σε σακίδια βρέθηκαν βόμβες μολότοφ και θα συλληφθούν για κακούργημα.



Επεισόδια σημειώθηκαν και στην Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της πορείας, μετά την απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ και εργατικών σωματείων, με αφορμή τον έναν χρόνο από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.



Στο ύψος του σιδηροδρομικού σταθμού διαδηλωτές έριξαν μπογιές, βόμβες μολότοφ και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που απάντησαν με ρίψη χημικών και οβίδες κρότου-λάμψης.

Η ένταση συνεχίστηκε και έξω από το Διοικητήριο, όπου κατέληξε η πορεία, όταν διαδηλωτές έριξαν βόμβες μολότοφ και οι αστυνομικοί τους απώθησαν με καπνογόνα. Η πορεία έληξε και διάφορα τμήματά της κινήθηκαν προς το κέντρο της πόλης, όπου και συνεχίζουν τη διαμαρτυρία.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου