Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Υποκρισία και πολιτική εκμετάλλευση των νεκρών στα Τέμπη από τον ΣΥΡΙΖΑ των 104 νεκρών χωρίς συγνώμη

 


ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και κάθε τραγική φυσιογνωμία της πολιτικής ζωής του τόπου τρέχουν να εκμεταλλευτούν τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων.

Μία εθνική τραγωδία χρησιμοποιείται για ακόμα μία φορά για αντιπολίτευση, την ώρα που ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα δεν έχει πει ένα συγνώμη για τους 104 νεκρούς στο Μάτι

Ο πόνος των συγγενών και η αγανάκτηση τους χρησιμοποιείται από την αντιπολίτευση για ψηφοθηρικούς λόγους, όπως και απο τα σωματεία που φωνάζουν για τα Τέμπη, την ώρα που υπάρχουν συνδικαλιστικές ευθύνες για το δυστύχημα, έχει προφυλακιστεί συνδικαλιστής για το δυστύχημα, και την ώρα που δεν έχουν αντιδράσει ούτε μία φορά για τους νεκρούς στο Μάτι.

Έπρεπε οι ίδιοι οι συγγενείς που έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν και να ζητούν απαντήσεις, να φωνάζουν και σε οποιαδήποτε προσπάθεια αντιπολίτευσης ΣΚΑΣΤΕ ΦΑΙΔΡΟΙ κάνετε ιεροσυλία.

Η αθλιότητα του νούμερου Στέφανος Κασσελάκης που ούτε καν ζούσε στην Ελλάδα όταν καίγονταν κόσμος στο Μάτι, του έδωσαν ένα λουλούδι για να στηθεί το σώου της δήθεν αγανάκτησης.

Έφτασαν στο σημείο να αναρτήσουν πανό στα γραφεία της Κουμουνδούρου, την ώρα που δεν έχουν καταθέσει ούτε ένα λουλούδι για τα θύματα στο Μάτι, ο τουρίστας Στέφανος Κασσελάκης πήγε στα Τέμπη και τράβηξε με το δικό του συνεργείο ένα βίνετο και καλά ότι πονάει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προκλητικά διαχωρίζει τους νεκρούς για τους οποίους δήθεν θα κλάψει και αυτό είναι φαιδρό και άθλιο, ανάλογα την κυβέρνηση κλαίνε, για την δικιά τους κυβέρνηση δεν έχει αντιδράσει κανένας ούτε τα σωματεία που τους έπιασε ο πόνος να αντιδράσουν για τα Τέμπη.

Κανένας δεν θα ξεχάσει τα Τέμπη, όπως δεν θα ξεχάσει το Μάτι, παρά μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και όσοι φαιδροί σήμερα κάνουν ότι πονάνε μονομερώς έχοντας ξεχάσει τους 104 νεκρούς.

Πλήρη απουσία ενσυναίσθησης και κυρίως την παντελή απουσία ευαισθησίας απέναντι στους συγγενείς των νεκρών, απο τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Κασσελάκη και κάθε νούμερο που κάνει ότι πονάει.

ΝΤΡΟΠΗ!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου