Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Μπροστά σε παιδιά η τραμπούκικη συμπεριφορά του πατέρα επειδή επιβλήθηκε ποινή στον γιο του

 


Ομόφωνη, από όλο τον σύλλογο διδασκόντων, ήταν η απόφαση για λήψη παιδαγωγικών μέτρων στον μαθητή από τα Καλύβια που προκάλεσε την τραμπούκικη επίθεση και τις ύβρεις του πατέρα του σε βάρος εκπαιδευτικών αλλά και της διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου της περιοχής.

Όπως, μάλιστα, εξήγησε στο MEGA μέλος της Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής που προχώρησε σε στάση εργασίας την περασμένη Παρασκευή μετά το σοβαρό αυτό επεισόδιο, όλα συνέβησαν από τον τραμπούκο πατέρα του μαθητή μπροστά στα παιδιά του σχολείου.

«Η ποινή που επιβλήθηκε στο μαθητή για ένα πειθαρχικό ζήτημα επιβλήθηκε ομόφωνο από όλο τον σύλλογο διδασκόντων. Επέβαλαν τη ποινή και στην συνέχεια είχαμε αυτά τα γεγονότα με τον πατέρα να εισβάλλει στο σχολείο και να κλείνει την πρώτα χτυπώντας τη συνάδελφο στον ώμο και στη συνέχεια προχώρησε στο γραφείο των καθηγητών και εξύβρισε άλλες συναδέλφους μεταξύ των οποίων και την διευθύντρια. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα παιδιά» είπε ο Σεραφείμ Σωτηρόπουλος.

«Γι’ αυτό κηρύξαμε στάση εργασίας της Παρασκευή ώστε το θέμα να δημοσιοποιηθεί κι να υπάρχει μία αντίδραση. Παρά τος διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα είναι πως δεν θα πρέπει να γίνει αιτία σύγκρουσης μεταξύ γονέων και καθηγητών. Εμείς ως σωματείο δηλώνουμε πως δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές» πρόσθεσε ο κ. Σωτηρόπουλος.

Το επεισόδιο στα Καλύβια έγινε γνωστό μετά από ανοιχτή επιστολή των διδασκόντων προς τους γονείς και μαθητές στην οποία, μεταξύ άλλων, περιγραφόταν όσα συνέβησαν την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου: « Πατέρας μαθητή στον οποίο νωρίτερα είχαν επιβληθεί παιδαγωγικά μέτρα επειδή εξύβρισε καθηγήτρια του μπροστά στα έκπληκτα μάτια συμμαθητών του εισέβαλε στο χώρο σχολείου, όρμησε στη σχολική αίθουσα, απείλησε και εξύβρισε την καθηγήτρια, έκλεισε την πόρτα πάνω της χτυπώντας την στον ώμο. Κατόπιν κατευθύνθηκε στο γραφείο της διεύθυνσης όπου και επιχείρησε να υποκαταστήσει τη διευθύντρια. Έδινε και αφαιρούσε το λόγο από μαθητές οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι συμβαίνει, πρόσβαλέ και εξύβρισε συναδέλφους που βρέθηκαν στο γραφείο».

Δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες για την ποινική μεταχείριση του τραμπούκου πατέρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου