Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Νέα προθεσμία ο τράπερ Ricta - Φώναζε ότι λένε ψέματα οι δημοσιογράφοι

 


Νέα προθεσμία πήρε ο 25χρονος τράπερ Ricta ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή, στη Θεσσαλονίκη που τον έστειλε στην εντατική.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού. Ο κατηγορούμενος δεν απολογήθηκε σήμερα στην 7η τακτική ανακρίτρια γιατί ζήτησε να προετοιμάσει την υπεράσπιση του καθώς ο δικηγόρος του σήμερα έλαβε γνώση της δικογραφίας.

Κατά την είσοδό του ο τράπερ, μετά από ερώτηση δημοσιογράφων για το αν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του θύματος, είπε: «έχω μιλήσει προφανώς, σταματήστε να γράφετε ψέματα».

Κατά την έξοδο του ανέφερε τα εξής: «Επειδή υπάρχουν οικογένειες σταματήστε να γράφετε ψέματα. Θα πάρετε τη δικογραφία και θα δείτε τι έγινε. Έχω μιλήσει στην οικογένεια, εσύ δεν είσαι κάτι για να σου μιλήσω».

Ο 22χρονος φοιτητής μετά τον σοβαρό ξυλοδαρμό του εξακολουθεί να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ. Μάλιστα οι γιατροί περιμένουν την στιγμή που ο νεαρός θα ανταποκριθεί θετικά στην αγωγή που του χορηγείται.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου