Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Μισθός τέλος για τον προκλητικό παλαιοχριστιανό της Κορινθίας που ούτε φορολογική δήλωση δεν κάνει


 

Ο 45χρονος Μανώλης αφέθηκε ελεύθερος χθες μέχρι τη δίκη του που έχει προγραμματιστεί για τις 27 Φεβρουαρίου και με ένα μανιφέστο κατά πάντων επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση, προκαλώντας και εξοργίζοντας την κοινωνία περισσότερο.

Κατά δήλωση του μάλιστα ομολόγησε ότι ούτε φορολογική δήλωση δεν κάνει.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την τηλεργασία και την αμοιβή του από το δήμο Ερέτριας, οι δημοτικές αρχές προέβησαν στη διακοπή της μισθοδοσίας του ζητώντας του μάλιστα και χρήματα πίσω, και άργησαν να το κάνουν.

Συγκεκριμένα ο Μανώλης καλείται πλέον να επιστρέψει στο δήμο Ερέτριας πόσο της τάξης των 3.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε μισθούς δύο μηνών, Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, αναδρομικά για μη φυσική του παρουσία.

Σχετικά με το ότι απασχολούνταν από το 2020 στον Δήμο Ερέτριας, η αντιδήμαρχος Ερέτριας Βούλα Αμερικάνου μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί της Πέμπτης δήλωσε:

«Είμαστε μία νέα δημοτική αρχή, και μετά από έρευνα ανακαλύψαμε ότι δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος υπάλληλος στον δήμο. Δεν είχαμε δει ποτέ το πρόσωπό του. Είχε έρθει με μεταταξη από τον δήμο Ηλιούπολης με νόμιμο τρόπο καθώς επικαλέστηκε λόγους υγείας και συγκεκριμένα λόγω κινητικότητας. Είχε δηλώσει τη διευθυνσή του στον Ορωπό και ερχόταν κανονικά στη δουλειά. Μέχρι να ξεκινήσει ο COVID-19 ηταν κανονικά στην υπηρεσία του, αργότερα δούλευε εξ΄αποστάσεως. O τομέας που απασχολούνταν ήταν η καθαριότητα, απασχολούνταν ως εργάτης. Σίγουρα δεν γίνεται να δουλεύει κάποιος στην καθαριότητα εξ’ αποστάσεως. Στη συνέχεια για λόγους υγείας ξεκίνησε να εργάζεται εξ ‘ αποστάσεως στο γραφείο κίνησης, δηλαδή έκανε κάποιες εργασίες που αφορούσαν τα πετρέλαια, τις κινησεις των οχημάτων του δήμου. Δεν υπάρχει κάτι που να πιστοποιεί ότι εργαζόταν, αυτό θα το βρει η δικαιοσύνη.

Εμείς ως νέα διοίκηση δεν τον βρήκαμε ποτέ στην υπηρεσία. Από τις πρώτες ημέρες του ζήτησα τηλεφωνικώς να έχει φυσική παρουσία, μου είπε ότι δουλεύει τηλεργασία. Έπειτα με εντολή Δημάρχου ξαναπήραμε τηλέφωνο και και από τις πρώτες μέρες του Γενάρη προχωρήσαμε για το πειθαρχικό και όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος».0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου