Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Εξοργίζουν τους αγρότες ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτουν τα μέτρα και λαϊκίζουν


 

Οι αγρότες καταρχάς έχουν χίλια δίκια, αλλά οι μικροπρεπείς, λαϊκιστές Ανδρουλάκης - Κασσελάκης είναι ακατάλληλοι για να τους δούν σοβαρά οι αγρότες με αποτέλεσμα να τους εξοργίζουν περισσότερο.

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ απορρίπτουν από κοινού τα μέτρα που εξήγγειλε στη Βουλή για τους αγρότες ο πρωθυπουργός και στηρίζουν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των αγροτών, με μοναδικό σκοπό μήπως κερδίσουν κάτι από τους αγρότες.

Με ανάρτησή του, ο τουρίστας και απαξιωμένος σε όλες τις δημοσκοπήσεις Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε την κυβέρνηση να υιοθετήσει και τα οκτώ μέτρα που πρότεινε, ενώ για την παράταση επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν την εξήγγειλε για πάντα, όπως πρότεινε ο ίδιος, αλλά για ένα χρόνο. Φυσικά και με τον Κασσελάκη γελάει ο κόσμος με ότι προτείνει γιατί απλά δεν ξέρει τι πρέπει να πει, λέει ότι θέλουν οι άλλοι να ακούσουν.

«Στην πραγματικότητα θέλει μόνο να αγοράσει λίγο χρόνο ησυχίας. Καλώ, λοιπόν, τον πρωθυπουργό να υιοθετήσει ΚΑΙ τα οκτώ μέτρα που προτείναμε. Τον καλώ να επιστρέψει στους αγρότες αυτά που τους “κλέβει” η πολιτική της αισχροκέρδειας που υιοθετεί», κατέληξε στη δήλωσή του ο τουρίστας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το πρόβλημα είναι ο εσωτερικός σχεδιασμός της ΚΑΠ. Διότι προσπαθούν, μέσα από τις εικόνες των Βρυξελλών, τις εικόνες της Γαλλίας, να κρύψουν τις ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης», είπε από την πλευρά του σε διαμαρτυρόμενους αγρότες της Ημαθίας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, που ήταν και πρώην ευρωβουλευτής, και είπε να λαϊκίσει.

«Δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει μια μεγάλη αύξηση στον τουρισμό και συγχρόνως δέκα δισεκατομμύρια (ευρώ) εισαγωγές τροφίμων. Δυστυχώς, η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν έκανε τίποτε τα τελευταία πέντε χρόνια», συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε: «Τα χρόνια των Μνημονίων υπήρχαν περικοπές, υπήρχαν δυσκολίες, ο λαός όμως περίμενε μέσα από μια νέα εποχή να υπάρχει και μια αξιοπρέπεια».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου