Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά με καλάσνικοφ

 


Ενέδρα θανάτου είχαν στήσει άγνωστοι στον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά, τον οποίο αφού πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Μάνδρα ακολούθως έβαλαν φωτιά και τον έκαψαν με προφανή στόχο να εξαφανίσουν κάθε ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει σ' αυτούς. 

Οι δράστες πυροβόλησαν με το καλάσνικοφ ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, στην οδό Αγίας Αικατερίνης. 



Χαρακτηριστικό της οργάνωσης της δολοφονικής επίθεσης είναι ότι έκαψαν επί τόπου το αυτοκίνητο και το θύμα τους, που δεν αναγνωρίζεται για να μην ρισκάρουν να αφήσουν ίχνη. Η δολοφονία έγινε σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων από το σπίτι του επιχειρηματία και εκτιμάται ότι οι δράστες είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του και είχαν καταγράψει τη ρουτίνα των μετακινήσεών του. 

Ο Χρήστος Γιαλιάς, γνωστός στον χώρο της εστίασης καθώς διατηρούσε επιχείρηση εμπορίου προϊόντων κρέατος, αλλά και παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου σε επαγγελματικές και ημιεπαγγελματικές ομάδες.

Ο Γιαλιάς ήταν, επίσης, ιδιοκτήτης εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα της φορτοεκφόρτωσης, αλλά και επιχειρήσεων εστίασης.

Στο ποδόσφαιρο, διετέλεσε πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα, του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού, ενώ πέρυσι ασχολήθηκε με τα διοικητικά του ΠΑΣ Κόρινθος.

Το όνομά του είχε έρθει στην επιφάνεια το 2018, όταν τον Μάιο εκείνης της χρονιάς δολοφονήθηκε η πρώην σύζυγός του, στα σκαλιά του σπιτιού της. Οι δυο τους είχαν εξαιρετική σχέση, με τον ίδιο να έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του με δεύτερο γάμο, στον οποίο απέκτησε και παιδί.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου