Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Ο προκλητικός ακροαριστερός Πολάκης επανέρχεται θα αλλάξει την δικαιοσύνη και θα βάλει κάποιους φυλακή

 


Ο ακροαριστερός Παύλος Πολάκης, αγνοεί ότι με όσα λέει και πόσα κάνει εάν δεν ήταν βουλευτής θα ήταν ο ίδιος έτοιμος για την φυλακή, οπότε κρύβεται πίσω απο την βουλευτική του ασυλία και συνεχίζει να απειλεί κόσμο.

Στην προκλητική ρητορική περί αλλαγών στη δικαιοσύνη που θα φέρουν φυλακίσεις επέστρεψε για άλλη μια φορά ο προκλητικός ακροαριστερός Παύλος Πολάκης μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα.

Η έρωτηση που δέχθηκε από παριστάμενο στην εκδήλωση «θα τους βάλουμε φυλακή ποτέ;», μετά τις - υβριστικές - αναφορές Πολάκη στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ,  απάντησε προκλητικά και ακροαριστερά στην «πάσα» του συντρόφου του με τον ίδιο τρόπο που είχε κάνει και το 2018 όταν είχε πει ότι «θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή» αλλά και, πιο πρόσφατα, τον Φεβρουάριου του 2023 όταν είχε προχωρήσει σε πρωτοφανείς απειλές κατά δικαστών, δημοσιογράφων και ΑΑΔΕ.

«Αν αλλάξουμε τη δικαιοσύνη, ναι (σ.σ. θα τους βάλουμε φυλακή). Αν δεν την αλλάξουμε, όχι» ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη που έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους συντρόφους που έχουν μείνει στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να προσθέτει «αυτή είναι η σωστή απάντηση».

Δείτε το βίντεο :



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου