Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Έβαλαν θρασύδειλους κακοποιούς να ξυλοκοπήσουν το μοντέλο Μικαέλα Φωτιάδη;


 

Η Μικαέλα Φωτιάδη αποκάλυψε στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες της, τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από κακοποιούς; Κακοποιό; Και έδειξε ότι ξέρεις ποιός είναι.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, δημοσίευσε μέσω stories, στιγμιότυπα με την ίδια να έχει δεχτεί δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο και να αιμορραγεί από τη μύτη.



Στις αναρτήσεις της δεν δίνει λεπτομέρειες για το τι της συνέβη, ωστόσο δείχνει να ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπος που έβαλε τους κακοποιούς να την χτυπήσουν, και φυσικά ο συγκεκριμένος όπως και οι κακοποιοί μόνο άντρες δεν είναι αφού τόλμησαν να χτυπήσουν γυναίκα.

Στην πρώτη της ανάρτηση έγραψε: «Έστειλε τα ανθρωπάκια του τελικά ο Αλεξανδράκος. Μπράβο να σε χαίρονται!».

Αφού δέχτηκε ερωτήσεις από τους ανθρώπους που την ακολουθούν και οι φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν στα μέσα ενημέρωσης, η Μικαέλα Φωτιάδη επανήλθε με νέο story, ποζάροντας χαμογελαστή και έγραψε: «Κανείς δεν με "σακατεύει" εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».

Η Μικαέλα Φωτιάδη το 2015 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και το 2016 Μις Ευρώπη. Έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι GNTM του 2018.

Το μοντέλο εκπροσώπησε την χώρα μας και στο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» που έγινε στο Λας Βέγκας, φτάνοντας στην τελική 20αδα.

Αυτό που δεν έχει καταλάβει κανένας είναι τι έγινε, πώς έγινε και εάν πραγματικά έγινε και από ποιον, γιατί η ίδια μας έχει μπερδέψει όλους!!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου