Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Ρομαντική φωτογραφία Κασσελάκη - Τάιλερ στα Μετέωρα μαζί με μία εργαζόμενη που δεν την βόλευαν και πολύ τα στενά της ρούχα



Την πόλη της Καλαμπάκας και τα Μετέωρα επισκέφτηκε, την Δευτέρα, ο τουρίστας πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Η επίσκεψη ήταν όπως φαίνεται ιδιωτική και επί της ουσίας ήταν μία στάση στον δρόμο προς την Κοζάνη για το περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Την επίσκεψη πρόδωσαν φωτογραφίες που ανέβασε ο σύζυγος Τάιλερ Μακμπέθ αγκαλιά με τον Στέφανο Κασσελάκη και την σκυλίτσα τους, Φάρλι, και με μία υπάλληλο εστιατορίου που δεν πρέπει να την βόλευαν και πολύ τα στενά ρούχα επάνω.




Ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και τον σκύλο τους τη Φάρλεϊ, ανέβηκαν και φωτογραφήθηκαν στα Μετέωρα.

Τη φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ο Τάιλερ Μακμπέθ και την αναδημοσίευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.


Μάλιστα η υπάλληλος που ζεσταινόταν, ονόματι Μόνικα Μάρση, ανήρτησε γεμάτη χαρά σχετικά στιγμιότυπα, όπως ένα μικρό βίντεο με λεζάντα «2 καταπληκτικοι άνθρωποι στο Μετεώρων πανόραμα, απλοί, φιλικοί, με αγάπη. ❤️».

Αυτό που μένει τώρα είναι να την πάρουν στην σειρά τα πρωινάδικα, και οι παρακμιακές gossip εκπομπές να την ρωτάνε πώς της φάνηκε το ζευγάρι, και να ευχαριστηθεί τα λεπτά δημοσιότητας που κέρδισε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου