Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Δεν ενημέρωσε κανένας τον Κασσελάκη ότι ο Τσίπρας πλήρωσε τον λαικισμό και τον ανέβασαν και αυτόν στα τρακτέρ

 


Ποιος θα ξεχάσει τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα επάνω στα τρακτέρ, να υπόσχεται εξαπατώντας τα πάντα στους αγρότες που τελικά κορόιδεψε όπως όλους τους Έλληνες.

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν βάλει μυαλό και με ένα ποσοστό 10% που θα κινηθεί σύντομα και σε μονοψήφια, έβαλαν τον τουρίστα Στέφανο Κασσελάκη να κάνει το ίδιο, και αυτός επειδή δεν ζει στην Ελλάδα του τελευταίους 4 μήνες, το έκανε γιατί δεν γνωρίζει τις επιπτώσεις του λαϊκισμού. 

Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο μπλόκο των αγροτών στην Κουλούρα, όπου τους υποστήριξε στις διαμαρτυρίες τους. Έπειτα ανέβηκε σε τρακτέρ, τους χαιρέτησε και έταξε όπως ο Αλέξης Τσίπρας τα πάντα, καθώς τους είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ των αιτημάτων τους και προτείνει μια δέσμη μέτρων για τον αγροτικό τομέα.

Επειδή όμως οι αγρότες ξέρουν και γνωρίζουν, δεν ήρθαν τουρίστες στην Ελλάδα, τον επέκριναν και τον κορόιδευαν, όχι μόνο διότι θυμήθηκαν ότι τα ίδια γραφικά έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά διότι το συγκεκριμένο μπλόκο που επισκέφθηκε είναι ένα μικρό μπλόκο που εκφράζει συμφέροντα μεγάλων γεωργικών μονάδων και μεγάλων συμφερόντων που δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης. 

Τα λάθη πληρώνοντας, τα πλήρωσε ο Τσίπρα, σκεφτείτε ο Κασσελάκης που δεν είναι Τσίπρας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου