Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Γελάει ο κόσμος με τον ακροαριστερό Πολάκη που ξεφτιλίστηκε ανεβάζοντας fake news

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ακροαριστερός συνεργάτης του τουρίστα Στέφανου Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης υιοθετεί η στήνει ο ίδιος fake news για να κάνει αντιπολίτευση.

Γελάει ο κόσμος με τον Παύλο Πολάκη, με μια ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών στο Παρίσι.

Θέλοντας να αναδείξει τις κινητοποιήσεις των αγροτών στη Γαλλία, ο Παύλος Πολάκης μοιράστηκε μια φωτογραφία φτιαγμένη με την τεχνητή νοημοσύνη, που δείχνει τους δρόμους του Παρισιού γεμάτους με σανό και τρακτέρ και στο βάθος τον Πύργο του Άιφελ.

Αυτή την φωτογραφία το Συριζαίικο μυαλό του την πήρε για αληθινή, γράφοντας «Οι αγρότες στο Παρίσι», υποστηρίζοντας ότι «έτσι κέρδισαν».

Νομίζοντας ο ακροαριστερός πως είναι πραγματικό, ανέβασε ένα στιγμότυπο από το Παρίσι που έδειχνε δεμάτια από σανό μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, κοροιδεύοντας και εξαπατώντας τον κόσμο

Φυσικά και τα σχόλια από κάτω τον ξεφτίλισαν, αλλά ένας γνήσιος Συριζαίος δεν ιδρώνει με την ξεφτίλα την κάνει φίλη του και συνεχίζει.

Λίγο αργότερα, μετά από σχεδόν δύο ώρες, έσπευσε να κάνει τη σχετική διόρθωση: «Η φωτογραφία από τεχνητή νοημοσύνη, αλλά δεν απείχε και πολύ από την πραγματικότητα», είπε χωρίς ίχνος ντροπής.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου