Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Συνελήφθη για την δολοφονία της 43χρονης ο αμετανόητος και προκλητικός 71χρονος

 


Ψυχρός, κυνικός, συνειδητοποιημένος, και αμετανόητος για την πράξη του ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης Γεωργίας. 

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 43χρονης Γεωργίας στη Σαλαμίνα, συνελήφθη χθες Τρίτη (5/12) στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ο 71χρονος, ο οποίος είναι οδηγός σε σχολικό και διατηρούσε σχέση με το θύμα τα τελευταία επτά χρόνια, ούτε έδειξε κάποιο ίχνος μεταμέλειας για την αποτρόπαια πράξη του, ούτε αρνήθηκε τίποτα από όσα έκανε στην 43χρονη.

Ο δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι λίγες μέρες πριν το φονικό έπιασε την 43χρονη με άλλον άνδρα, κάτι που, όπως είπε, δεν μπόρεσε να αποδεχθεί και αποφάσισε να την σκοτώσει. «Την έπιασα με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να την σκοτώσω» υποστήριξε ψυχρά χωρίς ίχνος μεταμέλειας.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει;. Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

Όσον αφορά στο όπλο του εγκλήματος, μία καραμπίνα την οποία κατείχε παράνομα, ο 71χρονος υποστήριξε ότι την προμηθεύτηκε από έναν Αλβανό ο οποίος δουλεύει σε λαϊκή του νησιού.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου