Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Ξεφτιλίστηκε ο Κασσελάκης στο 34th Annual Greek Economic Summit παρουσιάζοντας την Ελλάδα ότι καταρρέει

 



Συνταγή καταστροφολογίας Αλέξη Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί ο Στέφανος Κασσελάκης με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζεται και να μην τον παίρνει κανένας στα σοβαρά.

Οι συμμετέχοντες στο 34th Annual Greek Economic Summit έμειναν με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας τον φαιδρό Στέφανο Κασσελάκη να εμφανίζει την Ελλάδα ως χώρα που έχει σχεδόν καταρρεύσει, χρησιμοποιώντας fake news, στην προσπάθεια του να εξαπατήσει τους παρευρισκόμενους.

Οι ίδιοι συμμετέχοντες είχαν ακούσει πριν από το νούμερο Κασσελάκη, τον Αμερικανό Πρέσβη Γιώργο Τσούνη να εκθειάζει την Ελλάδα, αναφέροντας ότι είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία στην ΕΕ.

Τα μέλη του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητήριου και οι λοιποί προσκεκλημένοι άκουσαν τον απίστευτο Στέφανο Κασσελάκη, να καταστροφολογεί, να λέει ψέματα παρουσιάζοντας μια ψεύτικη εικόνα, δηλώνοντας πως κανείς δεν επενδύει στην χώρα, να εμφανίζει την οικονομία έτοιμη να καταρρεύσει και δείχνοντας ότι είναι ψεύτης, και δεν έχει καμία σοβαρότητα.

Αυτή η επιχείρηση του Στέφανου Κασσελάκη να μειώσει την Ελλάδα επειδή δεν φρόντισε να μελετήσει, και αναφέρει απλά ότι του γράφουν με συνταγή ΣΥΡΙΖΑ - Αλέξη Τσίπρα, εκτέθηκε ακόμα περισσότερο σε αυτούς που έχουν παραμείνει στο κόμμα του, και ειδικά σε όσους άναυδους τον παρακολουθούσαν να παραληρεί λέγοντας ψέματα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου