Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Άφαντοι οι θρασύδειλοι κακοποιοί που πυροβόλησαν στο Γκάζι και τραυμάτισαν τους 3 νεαρούς

 


Πηγαίνεις να διασκεδάσεις και κυκλοφορούν γύρω σου αδίστακτοι, θρασύδειλοι κακοποιοί έτοιμοι για κάθε έγκλημα σε βάρος σου, και σε βάρος της ασφάλειας του οποιουδήποτε τους μπεί στο μάτι.

Άφαντοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι θρασύδειλοι κακοποιοί του αιματηρού επεισοδίου τα ξημερώματα στο Γκάζι, όταν μετά από ασήμαντη αφορμή, υπήρξε διαπληκτισμός με παρέα ατόμων που είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη, δεν μπορούσαν φαίνεται να τους αντιμετωπίσουν σαν άντρες, και ο ένας, ένα ζώο με μαύρο μπλουζάκι όπως δείχνουν οι κάμερες άνοιξε πυρ σημαδεύοντας όλους στο κεφάλι και τραυματίζοντας τρεις από αυτούς.

Οι κακοποιοί δράστες επέβαιναν σε ένα νοικιασμένο τζιπ χρώματος ανθρακί και αμέσως μετά τους πυροβολισμούς εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έκτοτε σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό τους. Τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση συλλέγουν συνεχώς μαρτυρίες, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τους δύο θρασύδειλους κακοποιούς, ειδικά το ζώο με την μαύρη μπλούζα που πυροβόλησε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με ΚΤΗΝΗ ανθρώπους της νύχτας, μέλη γνωστής συμμορίας σκληρών κακοποιών που έχουν πλούσιο παραβατικό μητρώο, έχοντας μάλιστα εμπλακεί ακόμα και σε υποθέσεις δολοφονιών.

Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να έχει στα χέρια της DNA ενός εκ των δραστών, ίσως και εκείνου που άνοιξε πυρ. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να διευκρινιστεί τουλάχιστον ακόμα καθώς υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα στα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο και δεν είναι ακόμα σαφές εάν ο πιστολέρο ήρθε και αυτός στα χέρια με την παρέα από την Κρήτη ή μόνο ο συνεργός του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το γενετικό υλικό φαίνεται να έχει μείνει πάνω στα ρούχα ενός από τα θύματα, όταν οι δράστες τους πλησίασαν και ένας από αυτούς χτύπησε έναν νεαρό στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχές που έχουν καταγράψει την κίνησή των κακοποιών πριν την συμπλοκή και μετά. Από τις κάμερες ασφαλείας έχουν εντοπιστεί οι πινακίδες κυκλοφορίας του ανθρακί τζιπ που επέβαιναν. Όπως όλα δείχνουν είναι νοικιασμένο και οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν μέσω της εταιρείας να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του.

Η παρέα των Κρητικών βγήκαν από νωρίς και διασκέδαζαν καθώς ένας από αυτούς παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου και έκαναν μπάτσελορ πάρτι. Πέρασαν από διαφορά νυχτερινά μαγαζιά και περίπου 03:00 πήγαν σε ένα στη συμβολή των οδών Ευάδνης και Πειραιώς. Κατά τις 06:00 βγήκαν και πήγαν να φάνε σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου, πλησίον από το κλαμπ όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Λίγη ώρα μετά και ενώ 2-3 από τα άτομα που έτρωγαν κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα φέρεται να φώναξε «εεεεεε οοοοο» την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί τζιπ Range Rover.

Γι' αυτή την ασήμαντη αφορμή ο θρασύδειλος οδηγός κακοποιός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο λίγο πιο κάτω και δυο άτομα πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός κατέβηκαν και προσέγγισαν την παρέα των Κρητικών.

Στη συνέχεια ένας εκ των επιβαινόντων του ΙΧ δυο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα των Κρητικών με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να αντιδράσουν, και οι κακοποιοί να στριμωχτούν. Τότε ο δεύτερος θρασύδειλος κακοποιός με την μαύρη μπλούζα  έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τους τρεις.

Πρόκειται για δύο αδέρφια, 33 και 28 ετών, και για έναν 24χρόνο.

Και οι τρεις δέχθηκαν σφαίρα στο κεφάλι, που σημαίνει ότι ο κακοποιός ήθελε να τους σκοτώσει όλους. Ο ένας μάλιστα o 28χρονος- χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου