Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Κτηνωδίες από τους ισλαμιστές τρομοκράτες της Χαμάς

 



Η βαρβαρότητα, η κτηνωδία των επιχειρήσεων από τους ισλαμιστές τρομοκράτες της Χαμάς στο Ισραήλ το Σάββατο, αποτυπώθηκε στο πρόσωπο μιας κοπέλας που βρέθηκε σε λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.

Εκατοντάδες βίντεο στα social media δείχνουν τα ισλαμικά ΚΤΗΝΗ, να βιάζουν, να βασανίζουν και να γυρνάνε σαν λάφυρα ματωμένες από τους βιασμούς κοπέλες, και πτώματα αθώων γυναικών.



Ένα από τα θύματα των ισλαμιστών τρομοκρατών είναι και το άψυχο σώμα μιας νεαρής κοπέλας, μπρούμυτα στην καρότσα ενός φορτηγού, γυμνή με σπασμένα πόδια, ενώ γύρω του άνδρες της Χαμάς με όπλα στα χέρια, χαμογελούσαν και το περιέφεραν ως λάφυρο. 




Το νεκρό κορίτσι ήταν μόνο με τα εσώρουχα του, τις μπότες του, ενώ τα πόδια της ήταν σπασμένα και γυρισμένα ανάποδα, και δείχνει το πόσο βασανίστηκε απο τα ισλαμικά καθάρματα της Χαμάς, μέχρι να το δολοφονήσουν.

Σύμφωνα με ιστοσελίδες, πρόκειται για μια γυνσίκα 30 ετών, Γερμανίδα υπήκοο, που επισκέφθηκε το Ισραήλ για να παρακολουθήσει το μουσικό φεστιβάλ για την ειρήνη που πραγματοποιήθηκε κοντά στον φράχτη των συνόρων της Γάζας, και έπεσε στα ισλαμικά ΚΤΗΝΗ.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου