Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Ο Κασσελάκης συνεχίζει να ξεφτιλίζεται επιμένει να ζητά από τη ΝΔ την άρση της στήριξης στον Μπέο η οποία δεν δόθηκε ποτέ

 



Δεν έχει τέλος ο καθημερινός εξευτελισμός του Στέφανου Κασσελάκη, που δείχνει στον κόσμο πώς πρέπει να ψηφίζει με σοβαρότητα, για να μην έχει κάθε νούμερο που θέλει να γίνει πολιτικός βήμα χωρίς ουσία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, κάνει ότι του πούνε ειδικά ο ακροαριστερός φασίστας Παύλος Πολάκης που είναι και σύμβουλος του, και επανήλθε σχετικά με την στήριξη της ΝΔ στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Μην έχοντας την επάρκεια να κάνει αντιπολίτευση, βάζει στο στόχαστρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς να ξέρει τι λέει, επιμένοντας ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι ο εκλεκτός της ΝΔ και με ανάρτηση στο X (πρώην twitter) ανέβασε ένα παλαιότερο δημοσίευμα, από επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή.

Σε αυτό εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απευθύνεται στον Αχιλλέα Μπέο λέγοντας «ότι δεν υπάρχει καταλληλότερος από εσένα», και αυτό γιατί για τους γνωστούς ότι να ΄ναι του ΣΥΡΙΖΑ που έχασαν την εκλογές, και τώρα περιβάλουν τον ανεπαρκή Κασσελάκη, είναι αρκετό για το αφήγημα.

Το νούμερο Κασσελάκης αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη. Την ευθεία καταδίκη του «καταλληλότερου» γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του».

Εχθές και μετά τα επεισόδια στον Βόλο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τη ΝΔ να άρει τη στήριξή της στη νέα υποψηφιότητα του δημάρχου της πόλης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, που δεν έχει γίνει ποτέ.

Άμεση ήταν η απάντηση της ΝΔ καθώς σε ανακοίνωσή της είχε αναφέρει ότι o Στέφανος Κασσελάκης «ζητάει την άρση της στήριξης σε μία υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ». Συγκεκριμένα ανάφερε: «Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».

Στον Στέφανο Κασσελάκη απάντησε και ο Αχιλλέας Μπέος καθώς τον κάλεσε μαζί με τον σύντροφό του να πάνε στον Βόλο να βοηθήσουν.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου