Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Οι αθλιότητες του ακροαριστερού τρόλ Πολάκη δεξιού χεριού Κασσελάκη συνεχίζονται σπιλώνοντας ανθρώπους

 


Ο ακροαριστερός τραμπούκος, με φασιστική νοοτροπία Παύλος Πολάκης, δεν έχει βάλει μυαλό με τις δικαστικές περιπέτειες που έχει για συκοφαντική δυσφήμηση, με τις αλλεπάληλες άρσης ασυλίας για να δικαστεί και συνεχίζει να σπιλώνει τιμές και υπολήψεις ανθρώπων, ανεβάζοντας fake news.

Ενεργώντας ως επώνυμο τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια προσπάθησε να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψη ενός άξιου γιατρού που συνταξιοδοτήθηκε ύστερα από σχεδόν 40 χρόνια προσφοράς στην παιδιατρική κλινική του Ιπποκρατείαυ Θεσσαλονίκης.

Το ακροαριστερό τρόλ Παύλος Πολάκης και δεξί χέρι του Κασσελάκη εξαπέλυσε χυδαία επίθεση στον γιατρό για να χτυπήσει ο άθλιος το υπουργείο υγείας και έδειξε για ακόμα μία φορά τον βρώμικο χαρακτήρα του.

Χωρίς να έχει ερευνήσει τίποτα, με μυαλό τρόλ, ανέφερε πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και σπίλωσε την τιμή και την υπόληψη ενός άξιου γιατρού, κάτι που δεν θα γίνει ποτέ ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης.

Ο ακροαριστερός φασίστας Παύλος Πολάκης, κατηγόρησε τον γιατρό Γιώργο Τσικόπουλο ότι θα χειρουργούσε ένα παιδί ενώ έχει συνταξιοδοτηθεί. Για άλλη μια φορά ο βουλευτής και ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε τις ίδιες ανήθικες τακτικές των τρόλ της υπόγας.

Παυλος Πολακης
την Πέμπτη

Μπορεί να μου εξηγήσει ο Υπουργος Υγειας κύριος Χρυσοχοιδης ,
πως ο γιατρός χειρουργος Παιδων κύριος ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε στις 25/9/2023 λόγω συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας…..(φωτο 1-2)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙ ,στο Ιπποκρατειο Θεσσαλονίκης ,λεγοντας πως είναι διευθυντης κλπκλπ!!!!!(φωτο από πρόγραμμα χειρουργειου από τις 23 /10 και για αυριο )

...Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "23:5/ 14661 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Οκτωβρίου 2023 ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Aρ. Φύλλου 2572 η ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Υπουργείο Υγείας Περιβάλλοντος Υπουργείο Ανάπτυξης από υπέβαλε αίτηση εξόδου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ προεδρικό διάταγμα εκδόθηκε στην
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα blueprint, κάτοψη και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο που λέει "ΦΥΛΛΟ1 ΟΣ ΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣ nporpamma nporpa ΕΙΔΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΑΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Hmepo ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ OPXIA ΟΡΧΕΟΠΗΞΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΩΣΗ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΣΑ ΣΟΦΑΓΟΥ ΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΤΣΑΚΗΣ ΞΙΝΙΑΣ"
Μπορεί να είναι εικόνα κάτοψη, blueprint και κείμενο που λέει "ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΗΜΕΡΑ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ TMHMA ΜΟΝΑΔΙΚ KTHPIO ΑΣΚΕΥΗ 23/10/2023 AMKA xon ΦΥΛΛΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΣΘΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΔΟΣ ΠΑΘΗΣΗΣ xon ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑ nporpamma ΕΙΔΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΕΤΩΝ B/KA ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ xon ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΤΩΝ ΥΔΡΟΚΗΛΗΑΡ xon ΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΙΔΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΩΝ ΟΣΧΕΟΒ/ΚΔΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΩΝ ΚΡΥΨΟΡΧΙΑΔ ΑΝΙΔΗΣ ΟΡΧΕΟΠΗΞΙΑ ΕΤΩΝ ΦΙΜΩΣΗ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣΓ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ"

Η απάντηση του Ιπποκράτειου νοσοκομείου

Η απάντηση στις κατηγορίες Πολάκη δεν άργησε να έρθει από την διοίκηση του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, ο παιδοχειρουργός βρισκόταν στο πρόγραμμα των χειρουργείων, καθώς ο σχεδιασμός κάθε εβδομάδας γίνεται στο τέλος της προηγούμενη, δηλαδή νωρίτερα από όταν ο γιατρός ενημερώθηκε για την συνταξιοδότησή του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, «το ΦΕΚ με την απόφαση αυτοδίκαιης λύσης της υπαλληλικής σχέσης του ιατρού κοινοποιήθηκε στο Νοσοκομείο στις 23/10/2023 και την επόμενη μέρα κοινοποιήθηκε και στον ιατρό. Ταυτόχρονα έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες διορισμού προσωρινού προϊσταμένου στο Παιδοχειρουργικό Τμήμα. Το πρόγραμμα χειρουργείου της εβδομάδας, ετοιμάζεται στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Συνεπώς το όνομα του ιατρού ορθώς ήταν γραμμένο, αφού δεν ήταν ακόμα γνωστή η λύση της υπαλληλικής του σχέσης».

Και η απάντηση του αξιοπρεπέστατου γιατρού στο τρόλ Παύλο Πολάκη

Στα σχόλια της ανάρτησης έγραψε: «Θα σας θυμίσω, μια και από ό,τι ξέρω έχετε καλή μνήμη, ότι συνεργαστήκαμε για ώρες στην 4η ΥΠΕ για το παιδιατρικό νοσοκομείο. Με το θάρρος αυτό θέλω να διαμαρτυρηθώ έντονα, διότι ενώ ήδη συνταξιοδοτήθηκα αμαυρώσατε το όνομά μου, υιοθετώντας αβασάνιστα πληροφορίες από "συνεργάτες" μου. Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι την απόφαση της συνταξιοδότησής μου την πληροφορήθηκα μέσω email από τη διοίκηση του νοσοκομείου στις 24/10. Όπως θα γνωρίζετε στο βιβλίο προγραμματισμού αναγράφεται το όνομα του προγραμματίζοντος. Έτσι αναγράφτηκε στο προγραμμα το όνομά μου πριν γίνει γνωστή στους συνεργάτες μου η συνταξιοδότησή μου. Πιστεύω ότι ύστερα από τα ανωτέρω να αντιληφθήκατε την ολοκληρωμένη και πραγματική εικόνα των γεγονότων στην ευαίσθητη κλινική της παιδοχειρουργικής του Ιπποκράτειου στην οποία αφιέρωσα 38 χρόνια της ζωής μου (συμπεριλαμβανομένων των χρόνων της ειδικότητός μου)».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου