Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Ο υποστηρικτής των τρομοκρατών Ερντογάν λέει στο Ισραήλ να σταματήσει του βομβαρδισμούς.

 


Ο Ερντογάν, έχοντας προκαλέσει την διεθνή κοινότητα και τους Ισραηλινούς παίρνοντας θέση υπέρ των τρομοκρατών της Χαμάς λέγοντας «Η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση», και χωρίς να  καταδικάσει την σφαγή των Ισραηλινών απο τους τρομοκράτες, έχει το Τούρκικο προκλητικό θράσος να ζητάει κατάπαυση του πυρός.

Αδιαφορώντας για τους νεκρούς Ισραηλινούς γυναίκες και παιδιά, ο προκλητικός Τούρκος Ερντογάν  κάλεσε μέσω X (του πρώην Twitter) το Ισραήλ «να σταματήσει αμέσως αυτή την τρέλα», να βάλει τέλος «στις επιθέσεις του» στη Λωρίδα της Γάζας.

«Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί, οι οποίοι κλιμακώθηκαν χθες το βράδυ στη Γάζα, έθεσαν για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο γυναίκες, παιδιά και αθώους πολίτες, βαθαίνοντας ακόμη περισσότερο την ανθρωπιστική κρίση. Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει αμέσως αυτή την τρέλα, να βάλει τέλος στις επιθέσεις του», τόνισε ο αρχηγός του τουρκικού κράτους, καλώντας τους συμπολίτες του να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση υποστήριξης στους Παλαιστινίους που οργανώνει το κόμμα του σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, και χωρίς να έχει πει μέχρι σήμερα ούτε λέξη για τα εγκλήματα των τρομοκρατών της Χαμάς.

Στη συγκέντρωση αυτή «θα βροντοφωνάξουμε ότι στεκόμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού (και) εναντίον του διωγμού από το Ισραήλ».

Ο τούρκος πρόεδρος είχε ήδη προαναγγείλει τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση αυτή, που βαφτίστηκε «μεγάλη συγκέντρωση για την Παλαιστίνη» και θα γίνει στον χώρο του παλιού διεθνούς αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου