Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε τραγωδία ξεφτιλίζεται - Εκπροσωπεί πλέον μόνο τα άκρα της αριστεράς

 


Σε κάθε τραγωδία ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να χρεώσει τα πάντα στον πρωθυπουργό.

Τώρα το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι γιατί δεν έκλεισε την βρύση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και δημιουργήθηκε το ακραίο καιρικό φαινόμενο.

Η αναφορές των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά της νέας ακροαριστεράς αποκάλυψης και εκπρόσωπο του κόμματος Στέργιου Καλπαδάκη, δείχνουν ότι έχουν απομακρυνθεί εντελώς από την σοβαρότητα.

Τώρα ο φαιδρός εκπρόσωπος του κόμματος υποστήριξε, επισήμως, ότι δεν εκκένωσαν τις περιοχές που θα χτυπούσε η κακοκαιρία ενώ γνώριζαν τι θα γίνει. Δηλαδή αυτός ο απίστευτος ακροαριστερός τύπος που κάνει τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να περάσει στον κόσμο ότι έπρεπε να ξεσπιτωθούν όλοι από τα χωριά γιατί θα έπεφτε πολύ βροχή, που δεν ήξερε κανένας το μέγεθος της.

Αδιαφορώντας για τους ειδικούς που εξέφρασαν και οι ίδιοι  τεράστια έκπληξη από τη σφοδρότητα του ακραίου φαινομένου αλλά και από τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν, ο εκπρόσωπος τύπου ξεφτιλίζεται δείχνοντας τον ακροαριστερό παραλογισμό που έχουν όλα τα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ.

Τα fake news άλλωστε που διαβάζουμε τόσε μέρες για εκατοντάδες νεκρούς, φράγματα κτλπ, δείχνουν την γελοιότητα αυτών των ανθρώπων που οι περισσότεροι είναι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η γελοία ακροαριστερή δήλωση του Στέργιου Καλπάκη που προσπαθεί να επιρρίψει στον πρωθυπουργό ευθύνες διότι, όπως υποστηρίζει, «γνώριζε και δεν έκλεισε την βρύση» τόσο για τη σφοδρότητα του φαινομένου όσο και τις συγκεκριμένες περιοχές που πλημμύρισαν!! Εάν είναι δυνατόν να πιστέψει κάποιος εκτός ΣΥΡΙΖΑ τέτοια γελοία δήλωση.

Η δήλωση Καλπάκη ακραίας εκμετάλλευσης, δείχνει ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί πλέον μόνο τα άκρα και δεν έχει καμία σχέση με σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση.

Η  γελοιότητα Καλπάκη:

«Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε σήμερα τη Θεσσαλία για να δει τα τραγικά αποτελέσματα της ανεπάρκειάς του στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της πλημμύρας.

Επειδή, όμως, δήλωσε ότι δήθεν ποτέ δεν κρύφτηκε, οφείλει να δώσει απαντήσεις σε πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ieidiseis.gr στις πρώτες συσκέψεις για την κακοκαιρία στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στις οποίες συμμετείχε και ο κ. Μητσοτάκης, έγινε συγκεκριμένη συζήτηση για την Καρδίτσα, υπήρξε έγκαιρη ενημέρωση για την ένταση του φαινομένου, την ποσότητα του νερού που θα έπεφτε και τον κίνδυνο πλημμύρας, καθώς και εισηγήσεις για εκκένωση συγκεκριμένων περιοχών. Ωστόσο αυτές αγνοήθηκαν.

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα:

Ισχύει ότι η κυβέρνηση γνώριζε νωρίτερα για το μέγεθος της κακοκαιρίας;

Ισχύει ότι υπήρξαν εισηγήσεις για εκκένωση συγκεκριμένων περιοχών, αλλά η απάντηση ήταν «Δεν μπορούμε να εκκενώσουμε τη Θεσσαλία;»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου