Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Κασσελάκης είναι η ρεβάνς του Τσίπρα

 


Για εγκατάλειψη αρχών και αξιών στον ΣΥΡΙΖΑ, στην πράξη και όχι στα λόγια, έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας στον ΣΚΑΪ το «φαινόμενο Κασσελάκη» ως τη ρεβάνς του Αλέξη Τσίπρα. 

«Ο Κασσελάκης είναι η ρεβάνς του Τσίπρα, νομίζω ότι υπάρχει σύνδεση Κασσελάκη - Τσίπρα», είπε συγκεκριμένα, δείχνοντας ποιος είναι από πίσω.

«Το φαινόμενο Κασσελάκη είναι συνδεδεμένο με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 πούλησε την ψυχή του», είπε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», για να συμπληρώσει ότι τότε έχασε την αξιοπιστία του, θεωρώντας ότι υπήρχε τέτοια όσο τουλάχιστον ήταν αυτή στο κόμμα. 

«Σήμερα εμφανίζεται ένα golden boy που τους παίρνει το κόμμα σε 20 ημέρες. Αυτό είναι απολύτως συνδεδεμένο με την εγκατάλειψη αρχών και αξιών στην πράξη, όχι στα λόγια», σχολίασε συμπληρώνοντας σχετικά με την αντιπαράθεση που έχει προκύψει με την Έφη Αχτσιόγλου: «Αυτό που βλέπουμε να γίνεται με ένα μαφιόζικο τρόπο είναι ότι η γυναίκα υποψήφια επιχειρείται να εκκαθαριστεί, εσωτερικά του κόμματος».

Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είναι οφθαλμοφανές ότι υπάρχει μία ιδιοκτησιακή σχέση κάποιων με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό έχει αποκαλυφθεί».

Και συνέχισε με ευσεβής πόθους λέγοντας «η "Πλεύση ελευθερίας" είναι η πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή», μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε, «είναι ανύπαρκτος, δεν επιτελεί το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου